Αγρίνιο: Οπλοστάσιο σε σπίτι 43χρονου

Όπλα βγαλμένα από το… πολύ μακρινό παρελθόν περιλάμβανε το οπλοστάσιο ενός 43χρονου που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στο Αγρίνιο, όταν τον σταμάτησαν για τυπικό έλεγχο οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και βρήκαν στα χέρια του ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε αιχμηρά όργανα!

Στο κουτί υπήρχαν μια ξιφολόγχη, ένα μαχαίρι, δύο σουγιάδες, ένα βλήμα πολεμικού τυφεκίου, τρία φυσίγγια και δέκα κάλυκες πυροβόλου όπλου που εξετάζονται στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να εξακριβωθεί αν προέρχονται από όπλο με το οποίο διαπράχθηκαν παράνομες ενέργειες. Ο 43χρονος δεν αποκάλυψε για ποιο λόγο μετέφερε το κουτί και συνελήφθη για να οδηγηθεί στην Ασφάλεια.

Το πρωί της Κυριακής, έγινε έρευνα στο σπίτι του και οι αστυνομικοί έμειναν άναυδοι όταν αντίκρισαν πλήθος όπλων, σύγχρονων και μη, μεταξύ των οποίων ήταν ένας… κεφαλοθραύστης, μία μεταλλική αγκαθωτή σφαίρα, μία μεταλλική σπάθα παλαιού τύπου, τρία μεταλλικά κουμπούρια, δύο μεγάλα μαχαίρια, ένα όπλο εκτόξευσης φωτοβολίδων, αλλά και άλλοι οκτώ κάλυκες πυροβόλων όπλων που εστάλησαν και αυτοί για βαλλιστική εξέταση, ένα πολεμικό φυσίγγιο και ένα αναισθητικό σπρέι! Σε βάρος του 43χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή με την οποία οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.