Ξεκινά το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Αγρίνιο

Έπειτα από 27 χρόνια επιτυχημένης πορείας του προγράμματος, με περισσότερες από 2.000 εταιρίες που έχουν εμπιστευθεί την εκπαίδευση των στελεχών τους και περισσότερα από 4.200 στελέχη που έχουν αποφοιτήσει πανελλαδικά σε 26 πόλεις, η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνει την έναρξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 στο Αγρίνιο.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης. Απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ με τριετή εργασιακή εμπειρία και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που διαθέτουν οκταετή επαγγελματική εμπειρία και θέση ευθύνης. Στελέχη που παρακολούθησαν το πρόγραμμα μοιράζονται μαζί μας testimonialsστο link που ακολουθεί www.eede.gr/uploads/files/MBA_Testimonials.pdf με τις απόψεις τους και τα οφέλη που αποκόμισαν από αυτό.

Το πρόγραμμα διαρκεί 15 μήνες και τα μαθήματα διεξάγονται στα Ελληνικά κάθε δεύτερη εβδομάδα (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί). Δεν διεξάγονται μαθήματα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό Καθηγητών με έμπειρους Μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων που θα ταξιδεύουν από την Αθήνα στο Αγρίνιο για τις ανάγκες του προγράμματος.

Τη σημερινή εποχή που η ανάπτυξη είναι το ζητούμενο, η ΕΕΔΕ συμβάλει στην κάλυψη της γνώσης παρέχοντας τα εργαλεία που θα απογειώσουν τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες. Η ποιότητα της προσφερόμενης εκπαίδευσης στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό στην παρακολούθηση των σύγχρονων εξελίξεων στο διεθνές επιχειρησιακό περιβάλλον, ιδιαίτερα σήμερα που η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα παγκόσμιο χαρακτήρα.

Το κόστος του προγράμματος που ανέρχεται στα 3.800€ μπορεί να καλυφθεί με το 0.24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.Παρέχεται 10% έκπτωση για δηλώσεις συμμετοχής έως τις 10/9/2016.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, κ.
Άντυ Γαρδίκη, Τηλ: 2610 318 573 / 2610 336 352, Fax: 2610 361 517, email: patra@eede.gr, websitewww.eede.gr