“Χοντραίνει” ο πόλεμος Καλαμπαλίκη – Καζαντζή – Με τιμολόγια απαντά ο Ν. Καζαντζής

Για πρώτη φορά στα αυτοδιοικητικά χρονικά της περιοχής δύο αντιδήμαρχοι, ένας νυν και ένα πρώην, προερχόμενοι από τον ίδιο συνδυασμό, κατηγορούν ο ένας τον άλλον, πως με επιχείρησεις στις οποίες συμμετέχουν -ή φέρονται σύμφωνα μετά καταγγελόμενα να συμμετέχουν- συγγενικά τους πρόσωπα κάνουν “δουλειές” με το δήμο. Μετά από όσα συνέβησαν χθες στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Αν. Καλαμπαλίκης κάλεσε σήμερα τον πρώην αντιδήμαρχο Ν. Καζαντζή να απαντήσει για τη σχέση δύο επιχειρήσεων (μιας στο Αγρίνιο και μιας στη Τριχωνίδα) με συγγενικά του πρόσωπα και τις συναλλαγές τους με το δήμο Αγρινίου. Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Καζαντζής δεν άφησε αναπάντητες τις αναφορές Καλαμπαλίκη και με ανακοίνωσή του -στην οποία παρουσιάζεται και σχετικό τιμολόγιο- καταγγέλλει πως εταιρεία στην οποία συμμετέχει η σύζυγος του Αν. Καλαμπαλίκη είχε συναλλαγές με το δήμο Αγρινίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ν. Καζαντζή:
Όπως πληροφορούμαι ο κ. Καλαμπαλίκης συνεχίζει να προβαίνει σε απρέπειες εναντίον μου οι οποίες όμως μάλλον προκαλούν τον γέλωτα.Εάν θέλει να μάθει ποια είναι σχέση μου με όλα τα ακίνητα που αναγράφονται στο πόθεν έσχες μου ευχαρίστως να τον ενημερώσω. Εγώ δεν χρειάζομαι έναν μήνα για να του απαντήσω.

Όσον αφορά το ξενοδοχείο στο οποίο αναφέρεται μάλλον θα εννοεί αυτό της πρώην γυναίκας μου που κληρονόμησε από τον πατέρα της. Ήδη έχουμε επίσημο διαζύγιο από το έτος 2004. Επομένως το πώς διαθέτει την περιουσία της η πρώην σύζυγός μου δεν θα πρέπει να με αφορά. Μπορεί να προβαίνει σε κάθε επαγγελματική ενέργεια και δραστηριότητα. Επίσης είναι γνωστό ότι από το έτος 2012 έχω αποχωρήσει από το σχήμα της εταιρίας που εκμεταλλεύονταν ένα ακίνητο στην Λίμνη Τριχωνίδα και το ποσοστό μου ανερχόμενο σε 20% το μεταβίβασα στην πρώην σύζυγό μου, στα πλαίσια της πολύ ομαλής διευθέτησης των περιουσιακών μας στοιχείων. Επομένως ούτε εκεί έχω κάποια σχέση πολύ πριν εκλεγώ το 2014 και χωρίς να γνωρίζω εάν θα συμμετέχω στις εκλογές και εάν θα εκλεγώ.

Το ποιο σημαντικό όμως και είναι αυτό που δεν καταλαβαίνει ο Καλαμπαλίκης είναι ότι εγώ δεν συνδέθηκα ως Αντιδήμαρχος ποτέ με καμία προμήθεια ούτε με αναθέσεις. Ούτε ήμουν Αντιδήμαρχος στον Πολιτισμό ή Πρόεδρος στην ΚΕΔΑ ή σε άλλη υπηρεσία για να μπορεί να υπάρχει κάποια μομφή ότι μπορεί να έστειλα πελάτες είτε σε ξενοδοχείο είτε σε χώρο εστίασης και να εκδόθηκε και τιμολόγιο που να με αφορούσε. Εν αντιθέσει με τον Καλαμπαλίκη, ο οποίος ήταν Αντιδήμαρχος κατά το έτος 2014 (24-9-2014) όταν το υπ. αριθ. ΚΗΥ 5016 όχημα καθαριότητας επισκευάστηκε στην επιχείρηση Χ. ΚΟΠΑΝΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε., στην οποία εμφαίνεται ως διαχειρίστρια η σύζυγός του, Γεωργία Γιαννακοπούλου, με ανάθεση από τον Αντιδήμαρχο κ. Γκούντα, μετά από απόφαση του Δημάρχου, αντί ποσού 3.303,78 ευρώ, σύμφωνα με το υπ. αριθ. 69719/24-9-2014 έγγραφο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο. Καταλαβαίνω τον πανικό του αλλά δεν μπορώ να τον βοηθήσω. Επέλεξε να αντιπαρατεθεί μαζί μου και θα εισπράξει το αποτέλεσμα. Όποτε θέλει δημοσίως είμαι στην διάθεσή του ακόμη και στο Δημοτικό Συμβούλιο να τα πούμε.