Limnopoula beach party 2016

Έρχεται το μεγαλύτερο summer party! Limnopoula beach party 2016! Η Lbp team παρουσιάζει ένα ξεχωριστό event, το Σάββατο 13 Αυγούστου, στην παραλία Λιμνοπούλας. Η παραλία της Λιμνοπούλας μετατρέπεται σε ένα μαγευτικό σκηνικό με μοναδικό φωτισμό από ατελείωτα φαναράκια, δάδες, φωτιές στην άμμο και δεκάδες πυροτεχνήματα. Δύο beach bar*, δυνατή μουσική και θετική ενέργεια πλαισιώνουν την εκδήλωση. Ο προορισμός ένας και μοναδικός… Κάτω Βασιλική Ναυπακτίας, στη μαγευτική παραλία της Λιμνοπούλας! Πρέπει να το ζήσετε!

Ο Απόστολος Μόσιος, εμφανίζεται φέτος για πρώτη φορά στη Λιμνοπούλα, υποσχόμενος ένα liveparty που θα ξεσηκώσει! Έχοντας στις αποσκευές του εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, τα δικά του τραγούδια, με πιο πρόσφατη την κυκλοφορία του ψηφιακού single «Να Σε Δω» από το OgdooMusicGroup, αλλά και διασκευές – εκπλήξεις από την ξένη και ελληνική μουσική σκηνή, δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό στη σκηνή, όπου σε συνδυασμό με την εξαιρετική μπάντα επί σκηνής και τα δυνατά djsets από τον Νίκο Καραπάνο, είναι ένα party που δεν πρέπει να χάσει κανείς.
Παίζουν: Δημήτρης Νάσσιος (κιθάρα), Βασίλης Παπαχρήστου(πλήκτρα), Βαγγέλης Χάνος (μπάσο), Γιώργος Καζνέσης (τύμπανα)

Ώρα προσέλευσης 22:00

Είσοδος Ελεύθερη!

Για περισσότερες πληροφορίες:
https://www.facebook.com/Lbp-team-475987955824392/
https://web.facebook.com/groups/175450409253242/

*Τα beach bar διαθέτουν ποτά και μπύρες σε πολύ προσιτές τιμές. Τα κέρδη ενισχύουν την προσπάθεια της Lbp team και του πολιτιστικού σύλλογου Κάτω Βασιλικής να συνεχίσει να πραγματοποιεί το Limnopoula beach party και να το αναβαθμίζει.