Εξόρμηση στη Φωτμού #velocitybikes

Η παραλία Φωτμού πάντα μας γεμίζει όμορφες αναμνήσεις και φέτος μας περιμένει για καινούργιες !

Την Κυριακή 4/9/2016, θα συναντηθούμε όλοι με τα ποδήλατα μας, στην Αγία Βαρβάρα (τέρμα Καρπενησίου) στις 9:00 το πρωί, πλήρως *εξοπλισμένοι και θα ποδηλατήσουμε μέχρι την παραλία Φωτμού! Η διαδρομή είναι εύκολη και ευχάριστη με όμορφες εναλλαγές τοπίων.
Φτάνοντας στην παραλία, αφού απολαύσουμε την θέα θα έχουμε την επιλογή σε διάφορες δραστηριότητες όπως, Flying Fox, καγιάκ, μπάνιο στην λίμνη, τραμπολίνο για κόλπα για τους πιο έμπειρους.. Φυσικά δεν θα λείπουν και οι εκπλήξεις! Το τοπίο είναι ιδανικό και για τους λάτρεις της φωτογραφίας.
Για το μεσημεριανό μας, θα υπάρχει ψησταριά με σουβλάκια και λουκάνικα για όλους και φυσικά δροσερά αναψυκτικά και μπύρες! Αφού δροσιστούμε, γελάσουμε και γενικά περάσουμε όμορφα την ημέρα μας, θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί στις 17:30 για την επιστροφή μας.

Σημαντικές παρατηρήσεις :
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδρομή περάστε από το κατάστημα ή τηλεφωνήστε στο 2641024628. Φροντίστε να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα για να μπορέσουμε να οργανωθούμε καλύτερα. Η εκδρομή διοργανώνεται από το VelocityBikes και το κόστος συμμετοχής είναι 8€ για τους ενήλικες και 5€ για τους ανήλικες. Όπως σε όλες τις ποδηλατικές διαδρομές, είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας κράνος, σαμπρέλα, τρόμπα και παγούρι με νερό. Όσοι ποδηλάτες επιθυμούν για την διευκόλυνση τους, μπορούν να αφήσουν το σακίδιο της παράλιας τους στο Velocity Bikes έως το Σαββάτο το πρωί, και θα τα μεταφέρουμε εμείς με αυτοκίνητο στην λίμνη.
Τα παιδιά κάτω των 16 ετών απαραίτητα συνοδεύονται από ενήλικα. Οι γονείς πρέπει να έχουν πάντα τα παιδιά υπό την επίβλεψη τους, δίνοντας έτσι το καλύτερο παράδειγμα! Σας περιμένουμε!