Ισοπέδωση και καταστροφή

Είναι να απορείς με τον λόγο που αρθρώνουν τα δυο κόμματα εξουσίας και την “ρηχή” μνήμη τους. Συγκεκριμένα η κριτική που άσκησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου σχετικά με τις δηλώσεις του Μητσοτάκη (που κι αυτές απαράδεκτες ήταν, και το μόνο που δείχνουν είναι η αστείρευτη όρεξη για άνοδο στην Πρωθυπουργία του Κυριάκου) στη ΔΕΘ είναι να σε κάνουν να απορείς.

Συγκεκριμένα οι δηλώσεις μεταξύ άλλων είναι ότι «Ο κ. Μητσοτάκης δεν παρουσίασε μια “συμφωνία αλήθειας”, αλλά μια συμφωνία κοινωνικής ισοπέδωσης και καταστροφής»

Και ερωτώ ταπεινά και ήρεμα…Το ίδιο δεν θα μπορούσε να πει ο καθένας μας για την Κυβέρνηση της κας Σβίγκου. Τώρα δεν υπάρχει κοινωνική ισοπέδωση; Δεν υπάρχει καταστροφή; Τον Κυριάκο περιμένουμε να μας καταστρέψει;

Απλά ο Κυριάκος με το προσχημα της σωτηρίας θα συνεχίσει κι αυτός την καταστροφή, που παρέλαβε από τον ΣΥΡΙΖΑ, που με την σειρά του την παρέλαβε από τον Σαμαρά, που με την σειρά του την παρέλαβε από τον ΓΑΠ, που με την σειρά του παρέλαβε από τον Καραμανλή κ.ο.κ. (φτου και βγαίνω)

Γ.Κ.