Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχε με επιχείρηση – μέλος του σε Επιχειρηματική Αποστολή στο Τελ Αβίβ

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζοντας τις προσπάθειες προώθησης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων για τη διάνοιξη διαύλων επιχειρηματικών συνεργασιών στο τομέα των Αγροδιατροφικών προϊόντων, συμμετείχε με επιχείρηση μέλος του, κατά το χρονικό διάστημα 21-23 Σεπτεμβρίου 2016, σε επιχειρηματική εμπορική αποστολή του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών στο Τελ Αβίβ, με την υποστήριξη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Ισραήλ.
αυγοταραχοH αποστολή απαρτίζονταν από 19 ελληνικές επιχειρήσεις του αγρο-διατροφικού τομέα, μεταξύ των οποίων και η ΣΤΕΦΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. (Παραδοσιακό Αυγοτάραχο), μέλος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.
Οι 19 συμμετέχουσες επιχειρήσεις είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι το έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον από Ισραηλινούς επιχειρηματίες, τις τεράστιες δυνατότητες και ευκαιρίες εξωστρέφειας υλοποιήσιμων συνεργασιών στη δυναμική αγορά του Ισραήλ, καθώς και το εξαιρετικά θετικό κλίμα στις σχέσεις των δύο χωρών. Συνολικά, έλαβαν χώρα άνω των 130 Β2Β συναντήσεων μεταξύ Ελλήνων επιχειρηματιών με Ισραηλινούς ομολόγους τους.