Αποστομωτική απάντηση του δήμου Αγρινίου: Κατηγορήστε την κυβέρνηση κ. Τραπεζιώτη

Η δημοτική παράταξη «Αγρινίο, Ανατροπή Τώρα» υποστήριξε με ανακοίνωσή της πως «η Δημοτική Αρχή επιβάλλει δίδακτρα στη Φιλαρμονική Αγρινίου και στο Ερασιτεχνικό Θεατρικό Τμήμα μετά από 25 χρόνια λειτουργίας». Η απάντηση της δημοτικής Αρχής Αγρινίου δεν άργησε και ήταν αποστομωτική καθώς παρέθετει έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, απ’ το οποίο σαφώς προκύπτει πως το Υπουργείο έδωσε εντολή για είσπραξη διδάκτρων ή αλλιώς κλείσιμο του τμήματος….

Αναλυτυικά
Με αφορμή το Δελτίο Τύπου με ημερομηνία 3 Οκτωβρίου 2016, της Δημοτικής Παράταξης «Αγρίνιο Ανατροπή Τώρα- Πολίτες σε Δράση», με επικεφαλής τον κ. Δ. Τραπεζιώτη, και προς αποκατάσταση της αλήθειας τονίζεται ότι:
Ο κ. Τραπεζιώτης καλύτερα να κατηγορήσει τον κ. Πουλάκη και όχι τη Δημοτική Αρχή.Σας παραθέτουμε το σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, απ’ το οποίο προκύπτει σαφώς ποιος «έδωσε εντολή για είσπραξη διδάκτρων ή αλλιώς κλείσιμο του τμήματος που δεν θα μας φέρνει χρήμα».«Το ψέμα», κ. Τραπεζιώτη, «έχει κοντά ποδάρια», όπως θα έλεγε και ο κ. Τσίπρας.
Όσον αφορά την πρόσθετη λάσπη που προσπαθεί να πετάξει στον ανεμιστήρα ο κ. Τραπεζιώτης, επαναλαμβάνεται ότι η συμμετοχή στο Φεστιβάλ του Μακάο δεν στοίχησε στο Δήμο Αγρινίου ούτε ένα ευρώ.