Είσαι καλά παιδί μου;

«Είσαι καλά παιδί μου;». Με αυτόν τον τρόπο αντέδρασε χθες ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο εάν η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

Ούτε που τους περνάει από το μυαλό, ότι ο λαός δεν τους θέλει άλλο. Ούτε που σκέφτονται για να μην βγει η 4ετια. Όχι ότι ο επόμενος Πρωθυπουργός (που έχει πάρει το χρίσμα), ο mr Siemens θα είναι καλύτερος. Ούτε η Κυβέρνηση της ΝΔ. Σε καμία περίπτωση. Αλλά η τωρινή κυβέρνηση έχει κλείσει τα αυτιά στον λαό και αυτά που αυτός θέλει, και έχει γαντζωθεί από τις καρέκλες τόσο δυνατά, που δεν μπορεί να την ρίξει κανένας.

«Θα εξαντλήσουμε την περίοδο κανονικότατα κατά το Σύνταγμα, γιατί έτσι πρέπει. Έχουμε συνομολογήσει ότι το αποτύπωμα είναι αυτό που αφήνεις καθ’ όλη τη διάρκεια και μένει και τελευταίο» τελειώνοντας πρόσθεσε ο Βούτσης…

Πολύ φοβάμαι ότι το αποτύπωμα αυτό θα μείνει ανεξίτηλο στις πλάτες μας και στις πλάτες των παιδιών μας, τον εγγονιών μας κ.ο.κ.

ΥΓ. Χθες ακυρώθηκε κι άλλος πλειστηριασμός λαϊκής κατοικίας στην Θεσσαλονίκη. Εκατοντάδες άτομα κατάφεραν να ματαιώσουν τον πλειστηριασμό. Τελικά αν είμαστε πολλοί μπορούμε πολλά…

Γ.Κ.