Γυρολόγος

Υπάρχουν κι αυτοί οι πολιτικοί που είναι γυρολόγοι. Την αρχή έκανε ο Μέγας Ψαριανός, αφού κάθε τετραετία είναι και σε διαφορετικό κόμμα και πλέον ο ΟΠΑΠ σκέφτεται να βάλει τον Ψαριανό στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στα βήματα του Μέγα Ψαριανού, βρίσκεται κι ο ερωτικός Πέτρος Τατσόπουλος. Σε συνέντευξη του στο Πρώτο Θέμα (!) έκανε άνοιγμα προς την ΝΔ αφού δήλωσε «Το ιδανικό για μένα θα ήταν να έφευγε όλη η ακραία δεξιά πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας και να έκανε ένα άνοιγμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης προς το Κέντρο και ακόμη πιο θαρραλέο άνοιγμα προς τα αριστερά. Περισσότερο μάλιστα με εκφράζει ο Μητσοτάκης που θα τολμούσε να κάνει τις ρήξεις παρά ο ισορροπιστής Μητσοτάκης, αυτό το καλό παιδί που δεν τολμάει να τα σπάσει με κανέναν. Και δεν με φοβίζει το βάρος του ονόματος, γιατί ο κόσμος, αν όχι τώρα, αργότερα, όμως, αναγκαστικά θα οδηγηθεί στον Μητσοτάκη, με τον ίδιο τρόπο που οδηγήθηκε στον Σημίτη. Ο κόσμος, μερικές φορές, έχει ανάγκη από έναν λογιστή, ειδικά σε στιγμές όπως αυτή».

Κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί αυτό το φλερτ, αλλά λόγω ερωτισμού του Τατσόπουλου, πιστεύω ότι ο Κυριάκος θα πέσει και θα πάρει στις αγκάλες της ΝΔ άλλο ένα λαμπρό μυαλό…

Γ.Κ.