Παναιτωλικός : Ήττα στο Περιστέρι για το Κύπελλο

Ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό σε αγώνα για τον 7ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας. Σε ένα ματς που είχε δύο πρόσωπα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο εώς κακό, χωρίς ρυθμό και φάσεις. Στο δεύτερο μισό όμως οι γηπεδούχοι έδειξαν να θέλουν περισσότερο το «τρίποντο», έπαιξαν φουλ επίθεση και τελικά το πήραν.

Μέτριο πρώτο 45λεπτο
Το ματς ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές αλλαγές στην αρχική τους σύνθεση και παρόμοια διάταξη. Αμφότερες κατέβηκαν με 4-2-3-1. Οι γηπεδούχοι έδειξαν διάθεση να παίξουν από την αριστερή τους πλευρά με τον Μπίτολο και με κάθετες πάσες. Ο Αργεντινός με μία ανάλογη μεταβίβαση βρήκε τον Λημνιό στο 7′, ο νεαρός μπήκε στη περιοχή των φιλοξνούμενων, αλλά το πλασέ του δεν ήταν καλό. Αυτή εκ των υστέρων αποδείχθηκε η καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου. Στα επόμενα λεπτά ο Ατρόμητος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν απειλούσε. Περίπου μετά το ημίωρο τα «καναρίνια» άρχισαν να ανεβάζουν ρυθμούς. Κέρδισαν μπάλες στα χαφ και άρχισαν επίσης να ανεβαίνουν με αξιώσεις στα καρέ του Παπαδόπουλου. Ωστόσο ούτε εκείνοι έκαναν κάποια «μεγάλη» φάση. Ετσι η ανάπαυλα βρήκε τους δύο «μονομάχους» με το… λογικό για την εικόνα τους 0-0.

«Καιτιγιστικό» 20λεπτο
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ πιο ζωηρά στο δεύτερο μέρος με τον Λημνιό να απειλεί δις μέσα σε δύο λεπτά, πρώτα με κεφαλιά και εν συνεχεία με τον Μάκο να κόβει την τελευταία στιγμή. Μπρίτο και Λε Ταλέκ αστόχησαν από πλεονεκτική θέση συμπληρώνοντας ένα «καυτό» πλην όμως… άσφαιρο πρώτο τέταρτο στο δεύτερο μέρος. Το πολυπόθητο γκολ ήρθε στο 65’, με τον Μπάγκα μετά από όμορφο συνδυασμό και σέντρα του Λε Ταλέκ από δεξιά να σκοράρει με εξ επαφής κεφαλιά.Με τον Ουάρντα μακριά από τον καλό του εαυτό, οι Αγρινιώτες απειλούσαν ελάχιστα τους γηπεδούχους. Η πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή τους στο ματς ήρθε στο 78’, όταν από εκτέλεση φάουλ του Λεντέσμα οι Τομανέ και Μαρκόφσκι δεν πρόλαβαν για εκατοστά να βάλουν την προβολή. Ο Γιάννης Μαντζουράκης ρίσκαρε, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο αλλά το 1-0 παρέμεινε ως το τέλος.

Ατρόμητος: Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Μπίτολο, Ζησόπουλος, Κοντοές, Κεϊτά (54′ Ούμπιδες), Μπάκα, Μπρίτο (80′ Βασιλείου), Μπαστακός (57′ Τόνσο), Λημνιός, Λα Ταλέκ.
Παναιτωλικός: Κριστιάνο, Κλέσιο, Μάκος, Ροντρίγκες, Ρότσα (85′ Κουτρομάνος), Καμαβουάκα, Φερέιρα (73′ Τομανέ), Τσοκάνης, Ουάρντα, Ρόσα (73′ Λεντέσμα), Μαρκόφσκι.