Παναιτωλικός: Ξεκινούν οι εργασίες για το σκέπαστρο

Οι αλλαγές για τους κατόχους διαρκείας
Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ενημέρωσε πως σήμερα επαναρχίζουν οι εργασίες για να τοποθετηθεί το σκέπαστρο στο πέταλο του γηπέδου καθώς τα όποια εμπόδια ξεπεράστηκαν. Λόγω των εργασιών λοιπόν από τον αγώνα της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έως την ολοκλήρωσή τους, οι Θύρες 6 και 7 δεν θα λειτουργήσουν. Οι κάτοχοι των διαρκείας στις Θύρες 6 και 7 προσωρινά θα φιλοξενηθούν σε συγκεκριμένες θέσεις στη ΘΥΡΑ 5 της μικρής κερκίδας, χρησιμοποιώντας την κάρτα τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Οι προσπάθειες του προέδρου μας Φώτη Κωστούλα, που άρχισαν το 2005, για την ανακαίνιση του γηπέδου Παναιτωλικού, συνεχίζονται. Με στόχο η ιστορική έδρα της ομάδας μας να γίνει ένα σύγχρονο, ασφαλές και λειτουργικό γήπεδο, που προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες σε όλους όσοι το χρησιμοποιούν.
Για διάφορους λόγους δεν κατέστη δυνατή η ολοκλήρωση των έργων στη δυτική κερκίδα που κατασκευάστηκε το 2010, με την τοποθέτηση σκέπαστρου που από τότε είχε προγραμματιστεί. Τα όποια εμπόδια ξεπεράστηκαν και σήμερα επαναρχίζουν οι εργασίες για να τοποθετηθεί το σκέπαστρο και να παραδοθεί σύντομα στους φιλάθλους μας ολοκληρωμένο και αυτό το τμήμα.
Λόγω των εργασιών από τον αγώνα της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έως την ολοκλήρωσή τους, οι Θύρες 6 και 7 δεν θα λειτουργήσουν.
Ενημερώνουμε τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στις Θύρες 6 και 7, ότι προσωρινά θα φιλοξενηθούν σε συγκεκριμένες θέσεις στη ΘΥΡΑ 5 της μικρής κερκίδας, χρησιμοποιώντας την κάρτα τους. Σύντομα θα επιστρέψουν στη θέση τους στο στεγασμένο πέταλο!