Δήμος Αγρινίου : Έργα στο νέο νηπιαγωγείο Νεάπολης

Σε έργα υποδομής και την διαμόρφωση των χώρων γύρω από το νέο νηπιαγωγείο Νεάπολης, το οποίο λειτουργεί για πρώτη φορά το σχολικό έτος 2016 – 2017, προχωρά ο Δήμος Αγρινίου μετά από τη σχετική σύμβαση που υπέγραψε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου. Στο πλαίσιο της παρέμβασης αυτής, συνολικού προϋπολογισμού 250.000,00 ευρώ, προβλέπεται η κατασκευή έργων υποδομής, όπως ύδρευση – αποχέτευση και ηλεκτροφωτισμός, κρασπεδόρειθρων και πεζοδρομίων, καθώς και η ασφαλτόστρωση των περιμετρικών οδών γύρω από το νηπιαγωγείο της Νεάπολης.

Αμέσως μετά σε δήλωσή του ο κ. Γ. Παπαναστασίου επισήμανε : «Η Δημοτική Αρχή προχωρά απερίσπαστη στην υλοποίηση του σχεδίου της για τη δημιουργία και βελτίωση των υποδομών σε κρίσιμους τομείς της καθημερινότητας των δημοτών. Η συγκεκριμένη παρέμβαση αποδεικνύει εμπράκτως τη σημασία που αποδίδουμε στα έργα που έχει ανάγκη η περιφέρεια του Δήμου και η νεολαία.
Στην κατεύθυνση αυτή, το αμέσως προσεχές διάστημα, ο Δήμος Αγρινίου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, θα ανακοινώσει την υλοποίηση και άλλων έργων που σχετίζονται με τον αθλητισμό και τις υποδομές εκείνες που χρειάζεται ο τόπος προκειμένου να εκμεταλλευτεί τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα, να βγει οριστικά από την απομόνωση, και να μπει στο δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης».