Η εκπομπή «24 Ώρες στην Ελλάδα» της ΕΤ3 στην Αιτωλοακαρνανία

 photo Girism4_zpsdxhkrfpr.jpgΗ νέα εκπομπή της ΕΡΤ3 «24 Ώρες στην Ελλάδα» επισκέφθηκε την Αιτωλοακαρνανία και παρουσιάζει μια ακτινογραφία ενός 24ώρου μέσα από ιστορίες ανθρώπων που “μπλέκονται” μεταξύ τους… Η εκπομπή περιηγείται στο Θέρμο, τη Ραΐνα, το Αγρίνιο, το Αιτωλικό και το Μεσολόγγι. Συναντά τους μικρούς μαθητές στο νηπιαγωγείο του Θέρμου, τον ποιητή Γιάννη Υφαντή στη Ραΐνα, επισκέπτεται το μοναστήρι των Εισοδίων της Θεοτόκου στη Μυρτιά Τριχωνίδας, μια μονάδα επεξεργασίας γαλακτοκομικών προϊόντων στην περιοχή του Αγρινίου, καθώς επίσης την αερολέσχη Αγρινίου. Στο Aιτωλικό συναντά τους ανθρώπους του Φορέας Διαχείρισης της Λιμνοθάλασσας, ενώ στο Μεσολόγγι συναντά φυσικά τη “Διέξοδο” και το Νίκο Κορδόση, το μουσικό σχήμα “Άτροπον”, ενώ παίρνει μια γεύση από την καθημερινότητα της πόλης και της λιμνοθάλασσας. Το επεισόδιο που αφορά την Αιτωλοακαρνανία θα προβληθεί τη Δευτέρα 5/12 (21:00).

 photo Girism8_zpsku01yy3z.jpgΠόσες παράλληλες ζωές συνυπάρχουν μέσα σε ένα 24ωρο; Η νέα εκπομπή της ΕΡΤ3 «24 Ώρες στην Ελλάδα» παρουσιάζει μια ακτινογραφία ενός 24ώρου μέσα από ιστορίες ανθρώπων που μπλέκονται μεταξύ τους. Ποιες είναι οι παράλληλες ιστορίες των ανθρώπων που αφηγούνται τη ζωή των πόλεων της Ελλάδας; Πόσο διαφορετική είναι η καθημερινότητα και η «μάχη με τον χρόνο» ανάμεσα σε έναν πιλότο κι έναν οδηγό ταξί στην Αθήνα; Όλες οι απαντήσεις έρχονται στην νέα σειρά της ΕΡΤ3, «24 Ώρες στην Ελλάδα».
Από την Αθήνα μέχρι την Κέρκυρα, από την Κρήτη ως την Καβάλα, από τη Ρόδο μέχρι τη Θεσσαλονίκη, η νέα αυτή εκπομπή αποκαλύπτει τον ρυθμό ενός 24ώρου και ρίχνει τη ματιά μας στα χιλιάδες πράγματα που συμβαίνουν και υπάρχουν γύρω μας ανά πάσα στιγμή. Πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι της κάθε περιοχής, άνθρωποι δηλαδή από όλα τα επαγγελματικά και κοινωνικά επίπεδα, Έλληνες και ξένοι, όπως ακριβώς συνθέτουν το μωσαϊκό της κάθε πόλης. Ψηφίδες που συνθέτουν ένα μοναδικό ψηφιδωτό: ένα 24ώρο στην Ελλάδα.

Κάθε Δευτέρα στις 21:00 στην ΕΡΤ3, επανάληψη κάθε Κυριακή στις 17:00.
www.facebook.com/24wres
http://program.ert.gr/details.asp?pid=3508483&chid=10
https://youtu.be/h25lBVFUrrk