Cowa Facility Management: Πώς θα βοηθήσει την επιχείρηση σας

Η Cowa Facility Management γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους πως κάθε επιχείρηση και κτιριακή εγκατάσταση, χρειάζεται τακτική συντήρηση και ορισμένες εργασίες που πρέπει να γίνονται σε καθημερινή βάση προκειμένου να διατηρείται ο χώρος καθαρός, λειτουργικός και προπάντων ασφαλής για τους ενοίκους και τους εργαζόμενους σε αυτόν.

Για το λόγο αυτό παρέχει στους πελάτες της μία τεράστια γκάμα υπηρεσιών που σχετίζονται με την φροντίδα και την συντήρηση μίας κτιριακής εγκατάστασης και μπορούν να αποτελέσουν πολύτιμη βοήθεια για κάθε επιχείρηση, αυξάνοντας την παραγωγικότητα αλλά και την δημοτικότητα της.

Συγκεκριμένα η Cowa Facility Management αναλαμβάνει με συνέπεια και υπευθυνότητα τις εξής παροχές για την κτιριακή εγκατάσταση.

Καθαριότητα
Η υγιεινή και η καθαριότητα στους χώρους του κτιρίου είναι θετικό στοιχείο για τους πελάτες και τους επισκέπτες σας και επιπλέον δημιουργεί μία όμορφη και ευχάριστη ατμόσφαιρα για τους εργαζόμενους, αυξάνοντας κατακόρυφα την παραγωγικότητα τους. Η Cowa Facility Management παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού και απολύμανσης, τόσο στο εσωτερικό του κτιρίου όσο και στους υαλοπίνακες και την πρόσοψη του και αναλαμβάνει επιπλέον την διαχείριση απορριμμάτων του χώρου.

Περιποίηση εξωτερικών χώρων
Η κηπουρική είναι μία από τις αρμοδιότητες που αναλαμβάνει η Cowa με τεράστια επιτυχία, δημιουργώντας έναν όμορφο κήπο έξω από το κτίριο, που βελτιώνει ακόμα περισσότερο την συνολική εικόνα του, προσδίδοντας κύρος στην επιχείρηση σας.

Επισκευές – Εγκαταστάσεις
Ένα μεγάλο κομμάτι της συντήρησης ενός κτιρίου είναι τα υδραυλικά και τα ηλεκτρολογικά του. Το προσωπικό της Cowa Facility Management είναι σε θέση να αναλάβει επισκευές και εγκαταστάσεις ηλεκτρολογικών και υδραυλικών συστημάτων που θα εξασφαλίσουν την καλή λειτουργία του κτιρίου.

Ασφάλεια
Οι καλύτεροι security βρίσκονται στην Cowa και εξασφαλίζουν απόλυτη προστασία της επιχείρησης σας από ανεπιθύμητους επισκέπτες. Η εταιρεία αναλαμβάνει υπηρεσίες στατικής φύλαξης και υπηρεσίες εποχούμενης φύλαξης (Patrol Check) καθώς και εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων συναγερμού, για να νιώθετε ασφαλείς στην επιχείρηση σας.