“Σφαγή” Τραπεζιώτη – Παπαναστασίου για τα δάνεια των δήμων

Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου ο επικεφαλής της παράταξης “Ανατροπή Τώρα” Δ. Τραπεζιώτης σήκωσε το γάντι σχετικά με τα όσα του καταλόγισε ο Γ. Παπαναστασίου σχετικά με τα δάνεια του δήμου Θεστιέων, με αφορμή την απάντησή του για τη μελέτη του πάρκου.

Ο Δ. Τραπεζιώτης τόνισε πως τα δάνεια του δήμου Θεστιέων πάρθηκαν με βάση το νομοθετικό πλαίσιο που υπήρχε εκείνη την εποχή και εκτός του ότι αποπλήρωσαν προηγούμενα δάνεια, αγοράστηκαν 12 ακίνητα που σήμερα είναι περιουσία του δήμου Αγρινίου. Χαρακτήρισε συκοφαντικά τα όσα ανέφερε ο Γ. Παπαναστασίου. «Είμαι με ψηλά το κεφάλι και θα είμαι απέναντι στον δήμαρχο γιατί δεν έχει πραγματοποιήσει τίποτε από όσα έχει πει» είπε χαρακτηριστικά και με την σειρά του κατηγόρησε τον δήμαρχο Αγρινίου για δάνειο που πήρε ο δήμος Αγρινίου. Ο Γ. Παπαναστασίου θύμησε ότι το πρόσφατο δάνειο του δήμου Αγρινίου αφορά την αναχρηματοδότηση των δανείων του δήμου με καλύτερους όρους και κατηγορήσε τον Δ. Τραπεζιώτη για προσπάθεια παραπλάνησης του κόσμου.

Να σημειωθεί πως από τη στιγμή που ο Δ. Τραπεζιώτης μίλησε για το πρόσφατο δάνειο του δήμου επικράτησε πανδαιμόνιο στην αίθουσα με τους τόνους να υψώνονται κατακόρυφα και πολλούς συμβούλος της δημοτικής πλειοψηφίας να αντιδρούν έντονα στα λεγόμενα του Δ. Τραπεζιώτη. Μάλιστα ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου απείλησε με διακοπή της συνεδρίασης για να πέσουν τόνοι, κάτι που όμως δεν συνέβη καθώς τα πνεύματα τελικά ηρέμησαν.