Ο Εμπορικός Σύλλογος συγχαίρει τον Γρηγόρη Θεοδωράκη

ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Ι. Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΠΡΟΣ: Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Γρηγόρη Θεοδωράκη

Αξιότιμε κύριε Θεοδωράκη,
Η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου εκφράζει τα θερμότερα συγχαρητήριά της για την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων ως Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, μαζί με τις καλύτερες ευχές της για επιτυχία στα νέα και σημαντικά καθήκοντα που αναλαμβάνετε.

Εκφράζουμε την χαρά μας για το γεγονός ότι αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται η ομολογουμένως επιτυχημένη προσφορά σας στον χώρο της δημόσιας διοίκησης και η ιδιαιτέρως αγωνιστική συνδικαλιστική σας παρουσία. Η ανάληψη των νέων σας καθηκόντων τιμά ταυτόχρονα και όλους εμάς, τους συμπατριώτες σας, Μεσολογγίτες, γι’ αυτό και η δική σας χαρά γίνεται και χαρά δική μας.

Ευχόμαστε, ειλικρινώς, η παρουσία σας στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης να αποδειχθεί ωφέλιμη υπέρ του ελληνικού λαού, ενώ εκφράζουμε τη βεβαιότητά μας πως σε αυτήν την δύσκολη χρονικά συγκυρία που βιώνει ο τόπος μας, θα ανταπεξέλθετε πλήρως στα νέα σας καθήκοντα, συμβάλλοντας καθοριστικά στον σχεδιασμό και την εφαρμογή των κυβερνητικών αποφάσεων. Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ