3+1 μοναδικές κούνιες μωρού που θα ολοκληρώσουν το βρεφικό δωμάτιο

Ανάμεσα στα βρεφικά είδη, η κούνια είναι αυτή που πρόκειται να σας δυσκολέψει περισσότερο. Γι’ αυτό, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να μην αργήσετε την έρευνα αγοράς, ώστε να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και να γνωρίζετε τα σχέδια και τα μοντέρνα βρεφικά έπιπλα που πλέον είναι περισσότερο εργονομικά από ποτέ.

Το βρεφικό κατάστημα Anatello αναλαμβάνει να σας ξεναγήσει σε 3 μοναδικά βρεφικά κρεβατάκια που θα λατρέψετε!

hydraΞεκινώντας από τα κλασικά
Η κούνια που όλοι γνωρίζουμε, απλή, ασφαλής και έτοιμη να φιλοξενήσει το μωρό σας για όσους μήνες χρειαστεί, χωρίς να του λείψει τίποτα. Είναι κατασκευασμένη από ξύλο οξιάς, γνωστό για την αντοχή του, ενώ τα πλαϊνά μέρη ανεβοκατεβαίνουν για ασφάλεια και για περισσότερη άνεση της μαμάς. Τέλος, ένα αρκετά ευρύχωρο συρταράκι σας δίνει την ευκαιρία να αποθηκεύσετε τα απολύτως απαραίτητα του μωρού. Μαζί με την κούνια, μπορείτε να αποκτήσετε και την αλλαξιέρα που βρίσκεται σε σετ.

modularΈνα πολυ-κρεβάτι που αποτελεί το best seller!
Δεν θα βρείτε πουθενά αλλού περισσότερη άνεση. Η Chicco έχει κατασκευάσει το μοναδικό και εργονομικό βρεφικό κρεβατάκι Modular Naturale με ενσωματωμένη σιφονιέρα και αλλαξιέρα για να μην λείψει απολύτως τίποτα στο μωρό σας.

Με αυτόν τον τρόπο, έχετε όλο το υπόλοιπο δωμάτιο ελεύθερο για να το διακοσμήσετε και να το γεμίσετε με άλλα έπιπλα ή αντικείμενα που θα χρειαστείτε.

Αυτό που κάνει το κρεβατάκι ιδιαίτερο είναι ότι μπορείτε να το κρατήσετε για τουλάχιστον 4 χρόνια, αφού η μετατροπή του σε προεφηβικό είναι πανεύκολη, χωρίς καμία φθορά. Βρείτε το σε έκπτωση από το Anatello.

pure-correctionΠροεφηβικό με ορθοπεδική βάση
Το προεφηβικό της CasaBaby είναι ακόμα μία επιλογή, αν έχετε όλα τα άλλα έπιπλα. Μπορείτε να το βρείτε σε πολύ καλή τιμή, με μία γερή κατασκευή και εργονομικές λαβές.

Η ομάδα του Anatello συμβουλεύει:

  • Τοποθετήστε την κούνια αρκετά μακριά από παράθυρα και ανοιχτές ζώνες που μπορεί να βλάψουν το μωρό. Καλό είναι το κρεβατάκι του να είναι κάπου στην μέση.
  • Βεβαιωθείτε ότι οι σανίδες και τα πλαϊνά κάγκελα της κούνιας δεν έχουν μεγάλη απόσταση τους, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ασφάλεια.

Δείτε περισσότερα βρεφικά κρεβατάκια μετατρεπόμενα σε εφηβικά αλλά και κούνιες, στο anatello.gr!