ANG MEDICALS: Οξυγονοθεραπεία κατ’ οίκον και ενοικίαση βασικού εξοπλισμού

Η οξυγονοθεραπεία είναι μία από τις πιο σημαντικές επικουρικές θεραπείες  που μπορούν να γίνουν κατ’ οίκον, καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα από αναπνευστικές κυρίως ασθένειες, όπως η χρόνια αποφρακτική ανεπάρκεια.

Τι εξοπλισμός χρειάζεται για να γίνει η θεραπεία κατ’ οίκον;
Τα εργαλεία και ο εξοπλισμός που χρειάζεται για να έχει ο ασθενής στην καθημερινότητά του την παροχή οξυγόνου είναι κυρίως οι συμπυκνωτές, οι νεφελοποιητές, οι φιάλες οξυγόνου οι μάσκες c-pap ή b-pap. Η χρήση τους πάντα είναι ενδεδειγμένη από τον γιατρό και η ενοικίαση των συσκευών οξυγόνου παρέχεται σε χαμηλές τιμές από πολλές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο.

Πως λειτουργούν τα μηχανήματα αυτά;
Ο κάθε ασθενής χρειάζεται συγκεκριμένες συσκευές για να μπορέσει να ανταποκριθεί στην θεραπεία από τις οποίες η καθεμία του επιφέρει και διαφορετικά πλεονεκτήματα ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχει ο οργανισμός του. Επίσης του δίνει και την απαραίτητη ποσότητα οξυγόνου που πρέπει να έχει για να κάνει εύρυθμα όλες τις λειτουργίες.

Οι συμπυκνωτές οξυγόνου είναι απαραίτητοι στο να ελέγχουν τη διοχέτευση του οξυγόνου στους ιστούς του σώματος. Από την άλλη οι φιάλες οξυγόνου περιέχουν αέριο οξυγόνου που μπορεί να δοθεί σε κάθε ασθενή την ώρα ακριβώς που το χρειάζεται.

Οι μάσκες c-pap ή b-pap είναι επίσης απαραίτητες στο σύνδρομο υπνικής άπνοιας μερικών ασθενών, ενώ οι νεφελοποιητές παρέχουν τις αναγκαίες δόσεις φαρμάκων στους πνεύμονες σε περίπτωση που ο ασθενής αδυνατεί να λάβει κανονικά τα φάρμακά του.

Έχουν εκσυγχρονιστεί οι συσκευές αυτές;
Όλα τα βοηθητικά μηχανήματα οξυγόνου πλέον είναι ψηφιακά ή πολύ πιο απλά και αυτοματοποιημένα στην χρήση τους. Υποστηρίζουν και ελέγχουν καλύτερα όλες τις λειτουργίες κατά την διάρκεια όλου του 24ωρου.

Για ενοικίαση συσκευών οξυγόνου επιλέξτε ANG Medicals
Η εταιρεία σας προσφέρει αθόρυβες συσκευές, με εύκολη λειτουργία και λεπτομερείς οδηγίες χρήσης σε ψηφιακή μορφή, για να μπορείτε να ελέγχετε και να αναπληρώνετε όπου κι αν βρίσκεστε τα επίπεδα οξυγόνου.

Βρείτε τις συσκευές που είναι προς ενοικίαση και πληροφορηθείτε ολοκληρωμένα για την οξυγονοθεραπεία στην ιστοσελίδα emedicals.gr .