Ξεχωρίστε σε κάθε σας εμφάνιση με γυαλιά ηλίου και ρολόγια από τους 3GUYS

Το casual είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα στυλ των τελευταίων χρόνων που έχει αλλάξει πολύ τις επιλογές των αντρών, προσδιορίζοντας ταυτόχρονα και τα αξεσουάρ που φοράνε σε κάθε τους εμφάνιση. Τα ανδρικά ρολόγια έχουν ξεφύγει πλέον από το κλασικό μπρασελέ και έχουν δώσει τη θέση τους στα δερμάτινα λουράκια, καθιστώντας τα διαχρονικά και in fashion όλες τις ώρες της ημέρας. Από την άλλη τα ανδρικά ρολόγια έχουν ξεφύγει από το μαύρο και το γκρι, επιλογές που ένας άντρας θεωρεί χρωματικά σίγουρες και έχουν αντικατασταθεί από ζωηρές διχρωμίες που κανένας δεν λέει όχι.

Αν είστε και εσείς ένας από τους street casual άνδρες, οι 3GUYS σας προσφέρουν μοναδικά αξεσουάρ για να διαλέξετε, συνδυάζοντας τα winter look σας ιδανικά τόσο για τις ώρες που είστε στο γραφείο, όσο και για τις πιο χαλαρές στιγμές μέσα στην ημέρα.

3g75502-600x920Ρολόι πασπαρτού!

Τα ανδρικά ρολόγια 3GUYS  είναι must! Γι’ αυτό οι ειδικοί σας δίνουν τα φώτα τους!

Καφέ με λευκό, ένας συνδυασμός που ταιριάζει τόσο με τα denim look όσο και με πιο προσεγμένες επιλογές, χωρίς να σας δεσμεύει χρωματικά λόγω της minimal φύσης του. Η μεταλλική του κάσα είναι διακριτική, ενώ το λουράκι δεν τσακίζει από την χρήση. Οι δείκτες είναι φωσφορίζοντες για extra άνεση και είναι κατάλληλο για όσους αγαπούν την κολύμβηση και δεν θέλουν να αποχωρίζονται το αγαπημένο τους αξεσουάρ. Αγοράστε το με 2 χρόνια εγγύηση εδώ .

gs-003413c5-600x920Γυαλιά ηλίου με πρωταγωνιστή το καφέ

Οι φακοί του είναι υψηλής ποιότητας, προσφέροντας την μέγιστη προστασία του από όλες τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου. Ο κοκάλινος σκελετός συνεχίζει να είναι στην μόδα, αποκαλύπτοντας πιο ανατρεπτικό look και τα καφέ νερά που απεικονίζονται στον σκελετό είναι ιδιαίτερα και τραβούν εύκολα την προσοχή. Αποκτήστε με ένα κλικ και σε προνομιακή τιμή το παραπάνω ρολόι . Ακόμη, όλα τα γυαλιά ηλίου που θα βρείτε στους 3GUYS  τηρούν τους κανονισμούς ασφαλείας της ευρωπαϊκής ένωσης και διαθέτουν σήμανση CE. Για περισσότερη μόδα και μοναδικά ανδρικά αξεσουάρ με αφετηρία πάντα το casual, επιλέξτε online αγορές από 3guys.gr .