Ανδρικά πλεκτά και μπουφάν για τις κρύες μέρες του χειμώνα

Ο χειμώνας μας έχει δείξει για τα καλά το σκληρό του πρόσωπο και η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά. Εμπλουτίστε τη συλλογή σας με ανδρικά πλεκτά και μπουφάν που σας κρατάνε ζεστούς και είναι κατάλληλα ακόμα και για τις outdoor δραστηριότητές σας.

Εξοπλιστείτε με τα πιο ποιοτικά ρούχα που θα είναι για χρόνια μία από τις επιλογές σας και αναδεικνύουν το casual στυλ σας όπου κι αν είστε ό,τι κι αν κάνετε. Το online κατάστημα Skateshop σας προτείνει μερικά από τα ρούχα που δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σας.

sm614b-800x800Κόκκινο ανδρικό πλεκτό με υπέροχο μοτίβο

Αγοράστε από τη Horsefeathers, ένα πανέμορφο πλεκτό με κομψό κλείσιμο στον λαιμό και μοτίβο από λευκές και μπλε γραμμές. Ταιριάζει ιδανικά με τζιν παντελόνι και σας συνοδεύει από το πρωί ως το βράδυ, αφού είναι κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις. Αποκτήστε το με έκπτωση -35% και δωρεάν μεταφορικά.

51_volcom_a0731601_mlt_frt-800x800Πλεκτό με V λαιμόκοψη – Μία κομψή επιλογή

Από την εταιρεία Volcom, αποκτήστε το UPERSTAND CREW SWEATER MULTI με έκπτωση -20% και δωρεάν μεταφορικά έξοδα. Πρόκειται για ένα passe partout πλεκτό που μπορείτε να το φορέσετε τον βαρύ χειμώνα ή το κρεμάσετε στους ώμους σας όταν ο καιρός ζεσταίνει. Στο Skateshop μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερα ανδρικά πλεκτά πουλόβερ σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

edyjk03077_bamburghv_csn0_frt1-800x800Χακί μπουφάν DC με γούνινη κουκούλα

Μία πανέμορφη casual επιλογή με αφαιρούμενη κουκούλα, τσέπες εσωτερικές, λογότυπο στο μπροστινό μέρος, φερμουάρ και κουμπιά, από ποιοτική σύνθεση με 70% βαμβάκι. Συνδυάστε το με κάθε σας outfit και κρατηθείτε ζεστοί, όλο το χειμώνα! Έρχεται στον χώρο σας άμεσα, με δωρεάν μεταφορικά και δυνατότητα αλλαγής!

Μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Skateshop και επιλέξτε ακόμα περισσότερα ανδρικά μπουφάν που σας εκφράζουν και αναδεικνύουν το στυλ σας. Δυνατότητα επιστροφής, δωρεάν αποστολή, δωρεάν αντικαταβολή και τηλεφωνικές παραγγελίες.

Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στο e-shop.