Χώρος πολιτικού marketing

Το δόγμα “δεχόμαστε τους πάντες και τα πάντα” φαίνεται ότι έχουν εφαρμόσει ο δήμαρχος Γ. Παπαναστασίου και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κ. Καλαντζής στις κοινωνικές δομές του δήμου Αγρινίου, που στηρίζονται κατά βάση από δημόσιο χρήμα και τις προσφορές απλών πολιτών που προσφέρουν ανιδιοτελώς σε όσους έχουν ανάγκη.

ΝΔΛογικό και αναγκαίο είναι, όταν οι ανάγκες είναι τόσες πολλές, να γίνονται δεκτές οι προσφορές όλων. Δεν θα έπρεπε όμως είναι όμως σε επίπεδο συμβολικό και πολιτικό να γίνεται ανεκτό οι κοινωνικές δομές του δήμου να χρησιμοποιούνται ως χώρος πολιτικού marketing. Μολαταύτα αυτό γίνεται κατά κόρον! Θα περίμενε κανείς τουλάχιστον από τον δήμαρχο, που ξεσπαθώνει στα συνέδρια της ΚΕΔΕ για το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις δεν περικόπτουν τίποτα από τον εαυτό τους και επιβάλλουν περικοπές στην αυτοδιοίκηση, να είχε απαγορεύσει να γίνεται πολιτικό marketing στις κοινωνικές δομές και μάλιστα από κόμματα που εφάρμοσαν πολιτικές, οι οποίες οδήγησαν τόσο κόσμο να στηρίζεται για την επιβίωσή του σε τέτοιες δομές. Φεῦ! Η υποκρισία περισσεύει από παντού!

Και είναι τυχεροί στο δήμο Αγρινίου που δεν τους έχει ζητήσει να επισκεφθεί τις κοινωνικές δομές η “Χρυσή Αυγή”… Βέβαια η δημοτική αρχή και σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι “εξοπλισμένη” με άλλο δόγμα το γνωστό “καταδικάζουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται”…

Δ.Π