Επιλέξτε τον κατάλληλο γωνιακό καναπέ για τον χώρο σας

Ο καναπές είναι τόσο σημαντικός όσο και το κρεβάτι σας, έτσι κατά την επιλογή του έχετε να σκεφτείτε πολλές παραμέτρους. Σίγουρα μερικές από αυτές είναι το πόσο αναπαυτικός είναι ώστε να χαλαρώνετε μετά από μία κουραστική μέρα, τι χωρητικότητα έχει, από τι ύφασμα είναι κατασκευασμένος, πόσο κοστίζει κ.τ.λ.

Οι γωνιακοί καναπέδες είναι οι πιο χρηστικοί για όλα τα σπίτια, αφού όχι μόνο εξυπηρετούν όλες τις παραπάνω απαιτήσεις αλλά παρέχουν και κορυφαία αισθητική. Τι να προσέξετε λοιπόν στην αγορά τους;

Μετρήστε τον χώρο σας

Η διαρρύθμιση είναι πολύ σημαντική παράμετρος. Από τη στιγμή που καθορίσετε πως θα τοποθετηθούν τα έπιπλα, ο καναπές θα τοποθετηθεί σε ένα κεντρικό σημείο, δημιουργώντας μία περιοχή συζήτησης. Προσέξτε πολύ την συμμετρία, αναλογιστείτε πόσα μαξιλάρια φιγούρας χρειάζεστε και δείτε πολλά σχέδια προτού επιλέξετε!

_normal_0567705001472470613Μικροί χώροι – Μεγάλες προσδοκίες!

Σε ένα μικρό σαλόνι οι περισσότεροι κάνουν το λάθος να επιλέξουν ένα μικρό διθέσιο καναπέ και μία πολυθρόνα, καταλαμβάνοντας τελικά αρκετό χώρο. Οι γωνιακοί καναπέδες σε έναν μικρό χώρο προσφέρουν άνεση και μεγαλύτερη ευρυχωρία, αφού αποτελούν μία ολοκληρωμένη ενότητα. Με ένα μόνο έπιπλο το σπίτι σας γέμισε! Ο γωνιακός καναπές King σίγουρα ταιριάζει στο σαλόνι σας.

_normal_0475590001472469716Μεγάλοι χώροι – Πως να καλύψετε τα κενά

Αν το σαλόνι σας είναι πραγματικά μεγάλο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χωρέσετε σε ένα δωμάτιο πολλά έπιπλα. Σίγουρα όμως ένας μεγάλος τετράγωνος γωνιακός καναπές αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση για τις καθημερινές σας ανάγκες. Ο καναπές Monopoly θα σας βολέψει, αφού προσφέρει χώρο για να κάθεστε αναπαυτικά, να ξαπλώνετε, να χαλαρώνετε για λίγο, να κοιμάστε και να υποδέχεστε πάνω από 5 άτομα στα αναπαυτικά καθίσματά του!

_normal_0696951001472470492Για τον επαγγελματικό σας χώρο

Ο γωνιακός καναπές είναι must και για το γραφείο σας! Επιλέξτε έναν σκουρόχρωμο, για να καμουφλάρετε λεκέδες και χαρίστε άνεση στους πελάτες σας και αισθητική στον χώρο σας.