Ξεκίνησε το Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ Αγρινίου

Για πέμπτη χρονιά η τοπική διοίκηση Ακαρνανίας, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, διοργανώνει φιλανθρωπική εκδήλωση αγώνων μπάσκετ. Οι ομάδες των αστυνομικών, των πυροσβεστών, των δικηγόρων και των βετεράνων μπάσκετ Αγρινίου που συμμετέχουν στο τορνουά θα αγωνιστούν και τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων να διατεθούν για την στήριξη των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Αγρίνιο, την στήριξη της οικογένειας αστυνομικού που έχασε την ζωή του πρόσφατα σε τροχαίο δυστύχημα αφήνοντας πίσω δύο μικρά παιδιά, και την στήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Αγρινίου.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου κήρυξε την έναρξη του «1ου Φιλανθρωπικού Τουρνουά Μπάσκετ Αγρινίου» που ολοκληρώνεται αύριο στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αγρινίου. Η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, διοργανώνει την εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου. Αύριο στις 17.00 μ.μ. θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός και στις 19.00 μ.μ. ο μεγάλος τελικός.

Ο Γ. Παπαναστασίου σε δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων : «Θα ήθελα να συγχαρώ όσους μετέχουν στον τουρνουά , τις ομάδες της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, του Δικηγορικού Συλλόγου και των Παλαίμαχων μπάσκετ Αγρινίου. Είναι συγκινητικό πως ανταποκρίθηκαν με όλη τους την καρδιά και διέθεσαν τον χρόνο τους για έναν ιερό σκοπό. Την συγκέντρωση χρημάτων για την ανακούφιση των συμπολιτών μας. Είμαι ειλικρινά χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα εδώ μαζί τους και κηρύσσω την έναρξη αυτού του τουρνουά ανθρωπιάς. Θέλω να καλέσω τους Αγρινιώτες να αποδείξουν την ευαισθησία τους για ακόμη φορά και να έρθουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της δεύτερης ημέρας. Τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα διατεθούν για την στήριξη των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Αγρίνιο, την στήριξη της οικογένειας αστυνομικού που έχασε την ζωή του πρόσφατα σε τροχαίο δυστύχημα αφήνοντας πίσω δύο μικρά παιδιά και την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγρινίου».