Όταν σφάζονται για τα μαγκάλια

Είναι τραγικό να βλέπεις θανάτους από μαγκάλια στην Ελλάδα του 2017 (καλή χρονιά κιόλας). Είναι τραγικότερο όμως να βλέπεις τους εξουσιαστές να τσακώνονται για το ποιου το μαγκάλι είναι καλύτερο…

Άγρια κόντρα ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνη Γεωργιάδη και τον διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη ξέσπασε – που αλλού;- στο twitter με αφορμή τον τελευταίο θάνατο από μαγκάλι.

Συγκεκριμένα ο Ζαχαριάδης βγήκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ διατηρώντας μια ήπια στάση κάνοντας λόγο για ένα τραγικό περιστατικό. Το έπιασε αυτό ο γάτος Άδωνις, που όλη τη μέρα (όταν δεν είναι σε στούντιο) πρέπει να βλέπει μόνο τηλεόραση και “τιτίβισε” «Πρέπει να ακούσετε τον @CZachariadis το πρωί στον @ArisPortosalte για τα μαγκάλια. Δεν έλεγε ένα συγγνώμη για όλες τις ανοησίες που έλεγαν»

«Κάνετε μικροπολιτική με τον ανθρώπινο πόνο, σε τραγικά συμβάντα. Λυπάμαι για εσάς και το θεσμικό σας ρόλο» απάντησε ο Ζαχαριάδης

«Εμείς κάνουμε μικροπολιτική με τον ανθρώπινο πόνο; εσείς που μας χρεώνατε τους νεκρούς από τα μαγκάλια;» απάντησε ο γάτος.

Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2017. Καλή χρονιά είπαμε; Δεν είπαμε…

Γ.Κ.