Ιδιαίτερα mini και maxi φορέματα Regalinas που απογειώνουν το στυλ σας

Τα φορέματα αποτελούν το ρούχο εκείνο που αναδεικνύει την θηλυκότητα της γυναίκας και τη βοηθάει να ξεχωρίζει! Είτε το φορέσετε για να βγείτε έξω, είτε για τις ώρες γραφείου, είτε βραδινές ώρες για την διασκέδασή σας, όχι μόνο θα σας βολέψει αλλά θα χαρακτηρίσει με τον πιο sexy τρόπο, το στυλ σας.

Ψάχνετε mini και maxi φορέματα που κολακεύουν το σώμα και φανερώνουν την προσωπικότητά σας με τον καλύτερο τρόπο;

Τα φορέματα Regalinas θα αποτελέσουν τα must have items της ντουλάπας σας!

17671Σοφιστικέ στυλ με ένα maxi φόρεμα που πρέπει να δοκιμάσετε

Ένα ιδιαίτερο μακρύ φόρεμα με ζωνάκι που στενεύει μπορεί να γίνει δικό σας σε super τιμή, λόγω χαμηλής διαθεσιμότητας. Επιλέξτε το για να βγείτε για καφέ, για να πάτε βόλτα ή να εργαστείτε φορώντας ένα πραγματικά εντυπωσιακό φόρεμα που ταιριάζει με κοσμήματα για περισσότερη έμφαση στην λεπτομέρεια.

Συνδυάστε το και με μποτάκια και με γόβες.

Ανακαλύψτε όλα τα maxi φορέματα της collection, online!

20113Κυριαρχία του βολάν σε ένα βελουτέ mini φόρεμα

Το βολάν στους ώμους το κάνει πολύ ιδιαίτερο, όσο ιδιαίτερη είστε και εσείς. Οι βελουτέ λεπτομέρειες είναι στην μόδα και αν μέχρι τώρα σας αρέσουν με αυτό το μίνι φόρεμα θα τις λατρέψετε.

Συνδυάστε το με κολάν ή με καλσόν στο χρώμα του ποδιού και μοναδικά αξεσουάρ που μπορούν να ολοκληρώσουν το στυλ σας.

20266Μαύρο ριπ: Απόλυτα sexy, απλό και ιδιαίτερο

Ένα ακόμα σχέδιο που μέσα από την απλότητά του αναδεικνύεται τελικά μία πολυτελής επιλογή που μπορεί να κάνει θαύματα αν το συνδυάσετε σωστά. Μπορείτε να το βρείτε και σε γκρι μέσα από την μοναδική ποικιλία.

Μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Regalinas και αναζητήστε μοναδικά γυναικεία ρούχα για να δημιουργήσετε τα επόμενά σας outfits!