Ντόνατς με σοκολάτα – 4 λόγοι για να το εντάξετε στην διατροφή σας

Εκ πρώτης όψεως ένα ντόνατς που υπερχειλίζει από σοκολάτα μας γεννά ενοχές για τις θερμίδες που περιέχει, παρόλα αυτά ποιος αντιστέκεται; Κανείς!

Πριν ορμήσετε στο ντουλάπι με τα γλυκύτατα ντόνατς, σκεφτείτε ότι ο έλεγχος της ποσότητας είναι το κλειδί για την υγεία και ένα όμορφο σώμα! Αν έχετε μέτρο στην κατανάλωση της σοκολάτας, μπορείτε να το απολαμβάνετε μια φορά στο τόσο, αφού εκτός από την απόλαυση τελικά αποδεικνύεται καλό για την υγεία σας.

Μάθετε τι σας προσφέρει:

  1. Μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου

Tα 45 γραμμάρια σοκολάτας την εβδομάδα μειώνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου σε ένα μεγάλο ποσοστό. Φάτε χωρίς τύψεις ένα κομματάκι στο γραφείο ή στον ελεύθερο χρόνο σας. Αν έχετε να φάτε γλυκό καιρό, τότε σας αξίζει και ένα λαχταριστό ντόνατς Bueno!

  1. Χορταίνει

Από το να κάνετε επιδρομές στο ψυγείο κάθε 2 ώρες επειδή η μικρή μερίδα που αναγράφει στην διατροφή δεν σας φτάνει, καλύτερα να απολαύσετε ένα μικρό ντονατσάκι με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας για πιο light καταστάσεις.

  1. donuts-10Φτιάχνει την διάθεση

Με την αίσθηση της σοκολάτας στον ουρανίσκο αυτόματα η όρεξή σας χτυπάει κόκκινο. Δεν είναι τυχαίο το ότι οι ψυχολόγοι που έχουν να κάνουν με καταθλιπτικούς ασθενείς συνιστούν λίγη σοκολάτα.

  1. Σας κρατάει σε κινητικότητα και εγρήγορση

Ένα ντόνατς με μαύρη σοκολάτα και φρούτα είναι ό,τι πρέπει για ένα δύσκολο project στην δουλειά σας. Τι κάνει; Αυξάνει την ροή αίματος στον εγκέφαλο, κάνοντάς σας να λειτουργείτε ταχύτατα.

Και επειδή η ποιότητα του γλυκού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, δείτε εδώ που θα βρείτε τα πιο γευστικά και φρέσκα ντόνατς!