Κοντά σε Μπράβο ο Παναιτωλικός

Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον για τον Φεντερίκο Μπράβο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr είναι κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Παναιτωλικό.

Η μεταγραφική περίοδος δεν έχει εκπνεύσει για τον Παναιτωλικό και οι άνθρωποι που “τρέχουν” το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας του Αγρινίου έχουν “σκαλίσει” την αγορά των ελευθέρων παικτών. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Παναιτωλικός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Αργεντινού αμυντικού μέσου, Φεντερίκο Μπράβο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπόκα Τζούνιορς.

Μιλάμε για τον παίκτη που απασχόλησε κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Μάλιστα, η Ένωση τα είχε βρει με τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο έβαλε σε προτεραιότητα άλλες κινήσεις κι εν συνεχεία δεν ενεργοποίησε το deal μαζί του.Ο Αργεντίνος αγωνίζεται κυρίως ως ανασταλτικός μέσος (185 εκ.), αλλά κι ως κεντρικός αμυντικός και διακρίνεται για τον δυναμισμό στο παιχνίδι του. Μέχρι πρότινος ανήκε στην Μπόκα Τζούνιορς, με την οποία έχει πραγματοποιήσει συνολικά 36 συμμετοχές (1 ασίστ, 13 κίτρινες κάρτες), ωστόσο από τον Φλεβάρη ο 23χρονος (5/10/1993) μέσος αγωνίστηκε στο MLS με τη φανέλα της Νέας Υόρκης (23 συμ.) ως δανεικός από τον αργεντίνικο σύλλογο. Προφανώς κι αν όλα κυλήσουν ομαλά και γίνει κάτοικος Αγρινίου, θα μιλάμε για μια ουσιαστική κίνηση από τον Παναιτωλικό στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

πηγή : Sport24.gr