Νέος προπονητής αλλά και απουσίες για την ομάδα volley Γυναικών του Π.Α.Σ. Ιωνικός΄80

Στην 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γυναικών Α2 κατηγορίας ο Π.Α.Σ. Ιωνικός Αγρινίου αντιμετώπισε στην έδρα του τον Α.Σ Καμπανιακό και ηττήθηκε 3-0 σετ.

Ο Ιωνικός με νέο προπονητή τον ΝΙΚΟ ΚΟΡΔΟ και πολλές απουσίες αθλητριών του για διάφορους λόγους και μετά την απώλεια άλλων 2 παικτριών του για επαγγελματικούς λόγους, αγωνίστηκε με λύσεις ανάγκης, και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νέες αθλήτριές του.

Στο πρώτο σετ ήταν ανταγωνιστικός και λίγο άτυχος στις κρίσιμες φάσεις του σετ, με συνέπεια να το απολέσει από την αρκετά οργανωμένη ομάδα του Καμπανιακού. Στο δεύτερο σετ με αλλαγές προσπάθησε να αλλάξει το ρυθμό αλλά ο Καμπανιακός με καλό σερβίς σε συνδυασμό με την κακή υποδοχή του Ιωνικού κέρδισε σημαντική διαφορά και την διατηρήσε μέχρι τέλους παρά την προσπάθεια των παικτριών του Ιωνικού να ανακάμψουν μετά το 8-16. Πλησίασε για λίγο στο σκορ αλλά η απειρία και η μεγάλη αποχή από τις προπονήσεις στο προηγούμενο διάστημα οδήγησε σε λάθη και την απώλεια του σετ. Στο τρίτο σετ με κακή ψυχολογία και ένα ξεκίνημα με καλό σερβίς του Καμπανιακού και κακή υποδοχή του Ιωνικού οδήγησε σε ένα εύκολο 0-7 ,κατόπιν 9-20 και μετά ήταν εύκολη η δουλειά του Καμπανιακού.

Είναι εμφανές πως ο Ιωνικός προσπαθεί να ξεπεράσει τις απώλειες του προηγούμενου διαστήματος αλλά και την έλλειψη βάθους στον ¨πάγκο¨ σε συνάρτηση με την προσπάθεια για την στήριξη σε νέα δικά του παιδιά τα οποία λόγω της απειρίας τους να μην αντέχουν το βάρος της κατηγορίας.

ΣΕΤ ΑΓΩΝΑ:14-25/13-25/9-25
Π.Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ΄80: (Κορδός Ν.) Λογκιζίδου Κ. Τζωρτζοπούλου Ξ. Παπανίκου Α. Βομβύλα Μ. Βέτσα Α. Δημητράντζου Χ. Σιακαβέλλα Μ. Καλαμπαλίκη Μ. Καραντάσιου Ν. Λαγοπάτη Μ. Κιρκινέζου Σ.
Α.Σ. ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: (Αγγούρας Κ.)Ροϊδη Μ. Τουλουπίδου Μ. Γερακούλη Α. Μαργαριτοπούλου Ο. Στεφανοπούλου Β. Ιωαννίδου Φ. Μητροπούλου Σ. Στεφανίδη Δ. Γεωργοπούλου Σ. Βαγγελή Ε.
ΔΙΑΙΑΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ: Μπαλτζώης Χ./Παπαγεωργίου Ν./Σιακαβέλλας Ε.

Επόμενη 11η Αγωνιστική: Κυριακή 12/02/2017 και ώρα 18:00 στο Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης Ε.Ο. Σταυρούπολς – Π.Α.Σ. Ιωνικός΄80