Βόλτα μωρού με 100% ασφάλεια – Επώνυμα πολυκαρότσια & πορτ μπεμπέ

Πριν ξεκινήσετε τις βόλτες και τις εκδρομές με το μωρό σας, είναι απαραίτητο να περάσετε μία online βόλτα από το dimasbebe. Το e-shop που ξεχωρίζει για τα βρεφικά είδη, τις ανανεωμένες ποικιλίες του και τα κορυφαία brands που φιλοξενεί είναι στην διάθεσή σας και σας προτείνει μοναδικά πολυκαρότσια για να βολτάρετε με στυλ και ασφάλεια τόσο πεζοί όσο και στο αυτοκίνητο.

_________________5460d9eba5dd4-750x750Πολυκαρότσι – με μία αγορά 3 σε 1!
Το Smart Deluxe της Kiddo είναι ένα πραγματικά πολυδύναμο, αξιόπιστο και ελεγμένο σύστημα μεταφοράς για να μετακινείτε το μωρό σας με 3 διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με την περίσταση.

Εκτός από ξαπλωτό και καθιστό καρότσι, μετατρέπεται σε μία κίνηση σε πορτ μπεμπέ. Σε όλες τις version η πλάτη ρυθμίζεται σε πολλά επίπεδα για την εύρεση της βέλτιστης θέσης, ενώ διαθέτει πλατφόρμα για τα πόδια και αυτή ρυθμιζόμενη.

Ένα από τα καλύτερα πολυκαρότσια που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή την στιγμή. Έρχεται στον χώρο σας, με δωρεάν μεταφορικά. Αποκτήστε το  σε προνομιακή τιμή με έκπτωση. Στο dimasbebe υπάρχει σε πολλές αποχρώσεις για να επιλέξετε ανάλογα με το φύλο του παιδιού και τις προτιμήσεις σας.

KIT AUTO-carrozzina-360x360Ασφαλίστε το πορτ μπεμπέ σας
Δεν φτάνει να έχετε αγοράσει το πορτ μπεμπέ αλλά είναι περισσότερο σημαντικό να έχετε προμηθευτεί το κατάλληλο σύστημα πρόσδεσης. Το Kit Auto της Cam είναι η καλύτερη επιλογή, αφού προσφέρει και μαξιλάρι στήριξης και ζώνες τοποθέτησης και ασφάλισης του port-bebe.

Βρείτε κι άλλα βρεφικά είδη για τη βόλτα όπως ποδόσακους, παρκοκρέβατα και καθίσματα αυτοκινήτου, σε προνομιακές τιμές. Μπείτε στο online κατάστημα dimasbebe.gr και βρείτε την πιο εντυπωσιακή ποικιλία βρεφικών ειδών για να είναι το μωρό σας κάθε μέρα άνετο, χαρούμενο και υγιές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε και τηλεφωνικά το ειδικό προσωπικό για να σας απαντήσει οτιδήποτε χρειαστείτε.