Ρέι ο… 3ος Ισπανός του Παναιτωλικού!

Πριν από τον 29χρονο εξτρέμ μόλις δύο Ισπανοί είχαν παίξει στον Παναιτωλικό, μετά την επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες στα μέσα της περασμένης δεκαετίας

Μέχρι την Κυριακή θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο Αλβαρο Ρέι και την Δευτέρα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον Παναιτωλικό. Ο οποίος «εγκαινιάζει» μία καινούργια αγορά, καθώς ο 29χρονος θα γίνει ο πρώτος Ισπανός μεσοεπιθετικός που θα παίξει στα «καναρίνια» από το 2004 που επέστρεψαν στις επαγγελματικές κατηγορίες. Οι «κυανοκίτρινοι», κυρίως τα τελευταία χρόνια, στηρίζονται μεν σε Λατίνους αλλά ως επί το πλείστον που προέρχονται από Αργεντινή και Πορτογαλία. Και λογικά, αφού τα εκεί «κονέ» τους έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά. Πλέον με τον Ρέι απλώνουν δίχτυα και στην χώρα της Ιβηρικής, όπου όλο αυτό το διάστημα έχουν βρεθεί μόνο δύο συμπατριώτες του νέου εξτρέμ του Παναιτωλικού. Ας τους θυμηθούμε.

ΚΕΒΙΝ ΟΥΛΜΠΡΙΧ ΑΓΚΙΛΑΡ
Ισως οι περισσότεροι να μην τον θυμάστε καν. Αποκτήθηκε τον Γενάρη του 2010 για να πλαισιώσει την τριάδα των πορτιέρο και δεν έπαιξε ποτέ σε επίσημο ματς. Νεαρός τότε, προέρχονταν από τις ακαδημίες της Βαγιαδολίδ, έμεινε στο Αγρίνιο για 1,5 χρόνο. Αποχώρησε το καλοκαίρι του 2011 και πλέον ο 29χρονος γκολκίπερ συνεχίζει στην Σοσουελάμος της χώρας του.

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
ΚΕΒΙΝ ΓΚΑΡΣΙΑ
Ηρθε «αθόρυβα» το καλοκαίρι του 2014, έχοντας παίξει μέχρι τότε μόνο στην Μαγιόρκα. Γέννημα θρέμμα της ισπανικής ομάδας και «πουλέν» του Μίκαελ Λάουντρουπ, έφυγε για πρώτη φορά από την γενέτειρά του για χάρη του Παναιτωλικού. Στο Αγρίνιο έμεινε δύο σεζόν μέχρι πέρσι το καλοκαίρι και φόρεσε συνολικά την φανέλα του σε 50 ματς, πετυχαίνοντας δύο γκολ. Εκτοτε ο 28χρονος αριστερός μπακ είναι ανενεργός, παρότι βρέθηκε πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία.

πηγή : gazzetta.gr