Ήττα για τον Π.Α.Σ. Ιωνικό ΄80 στο ντέρμπυ των ουραγών

Ο Π.Α.Σ. Ιωνικός΄80 αντιμετώπισε τον έτερο ΄΄ουραγό΄΄ στο Πρωτάθλημα Volley Γυναικών της Α2 κατηγορίας.

Τα νέα κορίτσια- παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν δεν άντεξαν τη πίεση της λίγο καλύτερης και πιο οργανωμένης αγωνιστικά, ομάδας του Φιλαθλητικού Λάρισας και ηττήθηκαν με 3-0 σετ. Το άγχος της έδρας και της κερκίδας δεν άφησε να επιδείξουν τη βελτίωση που έχει παρουσιάσει η ομάδα σε αρκετά σημεία. Ο συνδυασμός του άγχους με την μέτρια υποδοχή την απειρία και η έλλειψη εναλλακτικών λύσεων στον πάγκο απέφεραν το αρνητικό αποτέλεσμα.

Αγωνιστικά η ομάδα παρουσίασε βελτίωση στο κέντρο με την Αρετή Παπανίκου να παρουσιάζεται βελτιωμένη σε μπλοκ και άμυνα, η Καίτη Λογκιζίδου βελτιωμένη στην επίθεση και το σερβίς, την Σοφία Κιρκινέζου να διασώζεται συνολικά από άποψη απόδοσης ενώ η άλλη ακραία Έφη Σταμουλακάτου επηρεάστηκε από την αρνητική απόδοση της ομάδας στο 1ο σετ και στα υπόλοιπα δυο ήταν ασταθής.

Ο τραυματισμός της libero Χριστίνας Δημητράντζου οδήγησε στην αντικατάστασή της από τη νεαρή Μιρένα Σιακαβέλλα η οποία ανταπεξήλθε αρκετά καλά στο ρόλο της και κυρίως στην άμυνα. Η πασαδόρος Αργυρώ Βέτσα στάθηκε αρκετά καλά μετά το μισό του δεύτερου σετ, επηρεασμένη και αυτή από το άγχος της έδρας. Τα καλά διαστήματα αγωνιστικής συμπεριφοράς της ομάδας ήταν μικρά και σε κάθε περίπτωση λιγότερα από τον αγώνα με τη Σταυρούπολη η οποία ήταν καλύτερη ομάδα.

Σαν γενικό συμπέρασμα θα λέγαμε πως ακόμη δεν έχει κεφαλαιοποιήσει η ομάδα τα καλά της στοιχεία και τα σημεία βελτίωσης που παρουσιάζει στις προπονήσεις. Υπάρχει καλή διάθεση και συμμετοχή των εναπομείναντων αθλητριών στις προπονήσεις και οι προσπάθειες πλέον γίνονται στην κατεύθυνση βελτίωσης ατομικά των παικτριών και αφομοίωσης της τακτικής ώστε από αγώνα σε αγώνα να βελτιώνονται και ομαδικά.

ΣΕΤ ΑΓΩΝΑ:10-25 / 14-25 / 12-25
Π.Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ΄80:(Κορδός Νίκος) Σταμουλακάτου Έφη/Δημητράντζου Χριστίνα/ Λογκιζίδου Καίτη/Παπανίκου Αρετή/Βέτσα Ηρώ/Καραντάσιου Νάγια/Κιρκινέζου Σόφη/Σιακαβέλλα Μιρένα/Καλαμπαλίκη Μαρία/Λαγοπάτη Μαρία
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ:(Παπαδημητρίου Β.)Κούμπουρα Σ./ Μπάλλα Σ./Αταμπούλη Ι./Μαυροπάνου Ο./Παπαφέστα Α./Υφαντή Ε./Μπαζιάνα Ε./Αναγνωστοπούλου Δ./Κοντογιάννη Χ./Μητσιογιάννη Δ./Ντούλμπερη Β./Νιακοπούλου Α./Γαλογαύρου Μ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ:Mπαλτζώης Χ./Φλούδας Μ./Πιτταροκοίλης Γ.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΗΣΤΙΚΗ:Σάββατο 25/02 και ώρα 13:00 στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου Π.Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ΄80-Α.Σ.Π. ΑΠΟΛΛΩΝ