Με τα δίκια τους και τα φάουλ τους οι δήμαρχοι

Οι αναφορές του Γ. Παπαναστασίου στα πλαίσια της βράβευσης των αθλητών την παραμονή του Ημιμαραθώνιου «Μιχάλης Κούσης» σχετικά με την άθλια κατάσταση των αθλητικών υποδομών που παρέλαβε η δημοτική αρχή προκάλεσαν την αντίδραση του Π. Μοσχολιού που έγραψε στο facebook πως δεν φαντάζονταν ότι θα υπήρχε μελλοντικός Δήμαρχος της πόλης που θα χρησιμοποιούσε για τέτοιου είδους μικροπολιτικές σκοπιμότητες τις εκδηλώσεις για τον κορυφαίο Μαραθωνοδρόμο Μιχάλη Κούση.

Έχουν και οι δύο δήμαρχοι δίκιο! Και οι αθλητικές υποδομές που παρέδωσε ο Π. Μοσχολιός δεν περιποιούσαν τιμή για την πόλη και η περίσταση μιας βράβευσης αθλητών δεν είναι η κατάλληλη για να κάνει κάποιος κριτική στον προκάτοχό του.
Και βεβαίως οι δύο δήμαρχοι έχουν και τα φάουλ τους! Είναι φάουλ του Π. Μοσχολιού να μην εννοεί τρία χρόνια μετά τις εκλογές να καταλάβει ότι δεν έχει καμία σημασία αν βάφτισε το ΔΑΚ με το όνομα του Κούση, σημασία έχει που αυτός είχε αφήσει ασυντήρητο. Επίσης είναι φάουλ του Γ. Παπαναστασίου να επαναλαμβάνει μονότονα και σχεδόν εμμονικά τι παρέλαβε και να επαναλαμβάνει τα τρία-τέσσερα αυτονόητα στο κάτω-κάτω της γραφής πράγματα που έκανε στις αθλητικές υποδομές, γιατί η κοινωνία τα δικαιούται δεν τις τα χαρίζει κανείς.