O Εμπορικός Σύλλογος χαιρετίζει το συλλαλητήριο της Τρίτης

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 21-2-2017

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου χαιρετίζει και συμπαρίσταται στο συλλαλητήριο των εργαζομένων που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου την Τρίτη 21 Φλεβάρη στις 7:30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.
– Η νέα λαίλαπα των 3,6 δις μέτρων που έρχεται να προστεθεί στην παρατεταμένη εξοντωτική και απάνθρωπη σκληρή λιτότητα των επτά και πλέον χρόνων, δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα (τους πελάτες μας δηλαδή, αυτούς που κρατάνε τα μαγαζιά μας ανοιχτά!!! ) μας αφορά και μας πλήττει όλους. Αφορά και πλήττει την συντριπτική πλειοψηφία της χειμαζόμενης ελληνικής κοινωνίας…τους εργαζόμενους στο σύνολό τους, τους αγρότες, τους μικρούς εμπόρους και επαγγελματοβιοτέχνες, τους επιστήμονες, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τη νεολαία…………………….
– Χρέος, καθήκον και υποχρέωση ΟΛΩΝ μας είναι να αντιπαρατεθούμε, να παλέψουμε και τελικά να ανατρέψουμε όλες τις πολιτικές που μας αφανίζουν……
– Προς το παρόν χαιρετίζουμε τον αγώνα των λίγων που τον κάνουν για το συμφέρον των πολλών, ελπίζοντας πως σύντομα αυτός θα γίνει ένας ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ απ’ όλους μας για το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.