Πρόσκληση συμμετοχής σε επιχειρηματικές συναντήσεις του κλάδου Τροφίμων & Αναψυκτικών

Πρόσκληση συμμετοχής σε επιχειρηματικές συναντήσεις του κλάδου Τροφίμων και Αναψυκτικών,
με αγοραστές από Ευρώπη, Άπω Ανατολή & Αραβικό Κόσμο

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.- Enterprise Greece, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της και με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των Ελληνικών επιχειρήσεων και την αύξηση των Ελληνικών εξαγωγών, προγραμματίζει τη διεξαγωγή επιχειρηματικών συναντήσεων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη για τον κλάδο τροφίμων – αναψυκτικών.

Για το σκοπό αυτό, σε συνεργασία με τα κατά τόπους γραφεία ΟΕΥ των Ελληνικών Πρεσβειών, προσκαλεί στην Ελλάδα αγοραστές από Σουηδία, Πολωνία, Ιαπωνία, Δημοκρατία της Κορέας, ΗΑΕ, Κουβέιτ, Μπαχρέιν, Κατάρ, Σαουδική Αραβία και Αίγυπτο, προκειμένου να έλθουν σε επαφή με ενδιαφερόμενες εξαγωγικές επιχειρήσεις.Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 8-9 Μαΐου 2017 στη Θεσσαλονίκη και στις 10-11 Μαΐου 2017 στην Αθήνα.

Καλούμε, όσους από τα μέλη μας ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, στο πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων, να συμπληρώσουν, το έντυπο εγγραφής (Registration Form) στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας www.etakcci.gr όπου έχει αναρτηθεί το σχετικό έντυπο και ενημερωτικό Υλικό της δράσης και να το αποστείλουν μαζί με το σύντομο προφίλ της εταιρείας τους στα αγγλικά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: promotion@enterprisegreece.gov.gr το αργότερο έως την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε παράλληλα να επικοινωνείτε με την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.- Enterprise Greece και τις κυρίες Α. Τρυποσκούφη στο τηλέφωνο 210 3355778 (a.triposkoufi@enterprisegreece.gov.gr ) και Ζ. Λέγγα στο τηλέφωνο 210 3355798 (z.legga@enterprisegreece.gov.gr ) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση promotion@enterprisegreece.gov.gr.