Στο Αγρίνιο η Γενική Συνέλευση του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες

18-19 Μαρτίου 2017
Το Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες ιδρύθηκε το 2012. Το Δίκτυο έχει 38 μέλη από την Ελλάδα και την Κύπρο.Ο Δήμος Αγρινίου ως ιδρυτικό μέλος του Δικτύου, έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην πορεία του Δικτύου και με εκπρόσωπό του είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, έχουν αποφασίσει κάθε χρόνο η Γενική Συνέλευση να πραγματοποιείται σε διαφορετικό Δήμο – Μέλος, έτσι ώστε να γνωρίσουν όλοι από κοντά όχι μόνο τις ομορφιές του κάθε Δήμου, αλλά και τα θέματα που αντιμετωπίζουν λόγω της ύπαρξης των λιμνών. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου, με σύμφωνη γνώμη όλων των μελών του αποφάσισε τη διεξαγωγή της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης στο Αγρίνιο, το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου 2017.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, τα μέλη του Δικτύου, καθώς και οι Πρέσβεις των χωρών με τους Δήμους των οποίων συνεργάζεται το Δίκτυο, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές του Δήμου Αγρινίου και να ενημερωθούν για τα ζητήματα που υπάρχουν σε σχέση με τους φυσικούς και τεχνητούς ταμιευτήρες της περιοχής μας.