Βόλεϊ – Π.Α.Σ. Ιωνικός΄80: Ήττα για τις γυναίκες – Νίκες για τις κορασίδες

Στην 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος γυναικών Α2 το Σάββατο ο Ιωνικός Αγρινίου αντιμετώπισε στην έδρα της,την πρώτη στην βαθμολογία Λαμία και ηττήθηκε 3-0 σετ. Η βαθμολογική θέση της Λαμίας είναι δικαιολογημένη , αφού είναι η καλύτερη μέχρι σήμερα που συναντήθηκε αγωνιστικά με τον Ιωνικό. Πλήρης σε όλες τις θέσεις , ακριβή σε μπάτζετ καλά γυμνασμένη ομάδα και με ‘τουπέ’…

Ο Ιωνικός με …μόνιμες απουσίες πια, …. έδωσε χρόνο σε 2 νέες αθλήτριες την Νάγια Καραντάσιου και Μιρένα Σιακαβέλλα δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός, εκτός από το δεύτερο σετ και αυτό μέχρι το 17 -10,αφού στις απουσίες προστέθηκε και η απειρία, που από τόσο καλές ομάδες όπως η Λαμία δεν ‘συγχωρείται’.

Ωστόσο υπάρχουν θετικά μηνύματα από την παρουσία της ομάδας, όπως η σχετική βελτίωση στο μπλοκ (στα άκρα κυρίως), και στο σερβίς. Θετικό απολογισμό σε σχέση με τις ενέργειες που πήραν είχαν οι Λογκιζίδου Καίτη και Σοφία Κιρκινέζου. Ένα θετικό ακόμη μήνυμα είναι οι ενδείξεις βελτίωσης της Χριστίνας Δημητράντζου -λίμπερο.

Αχίλλειος πτέρνα του Ιωνικού ήταν και πάλι η πρώτη μπάλα και η απειρία των παικτριών, που μόνο με πολύ δουλειά στο γήπεδο υπερνικάται

Ωστόσο γίνεται προσπάθεια να πάρουν οι παίκτριες χρόνο και εμπειρίες για την νέα χρονιά.

Η Έφη Σταμουλακάτου -ακραία- ήταν σαφώς βελτιωμένη επιθετικά και η Αρετή Παπανίκου είχε θετικό απολογισμό στις ενέργειες που πήρε. Η Ηρώ Βέτσα στάθηκε καλά στο δεύτερο σετ, αφού μας έχει συνηθίσει να παίρνει ‘μπροστά’ στο δεύτερο σετ στους 2 τελευταίους αγώνες…

ΣΕΤ ΑΓΩΝΑ:25-6/25-11/25-8
Α.Ο. ΛΑΜΙΑΣ:(ΑΓΓΕΛΗΣ Η.)ΤΣΙΛΑΛΗ Μ.ΒΑΪΤΣΑ Χ.ΖΑΧΑΡΗ Δ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ Α.ΚΟΛΛΙΑ Μ.ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ Μ.ΣΑΒΒΙΔΟΥ Χ.ΜΩΡΑΓΙΑΝΝΗ Π.ΔΙΠΛΑΡΗ Δ.
Π.Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ΄80:(ΚΟΡΔΟΣ Ν.)ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΑΤΟΥ ΕΦΗ.ΚΙΡΚΙΝΕΣΟΥ ΣΟΦΗ.ΣΙΑΚΑΒΕΛΛΑ ΜΙΡΕΝΑ ΚΑΡΑΝΤΑΣΙΟΥ ΝΑΓΙΑ ΒΕΤΣΑ ΗΡΩ ΔΗΜΔΤΡΑΝΤΖΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ ΑΡΕΤΗ ΛΟΓΚΙΖΙΔΟΥ ΚΑΙΤΗ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ:ΜΑΥΡΑΚΗΣ Α.-ΣΑΚΕΛΑΡΗΣ Κ.-ΠΟΛΥΖΟΥ Κ.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Σάββατο 11/03 στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου Π.Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ΄80-Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ

Πρεμιέρα είχαμε την Κυριακή για το πρωτάθλημα παγκορασίδων με τις δύο ομάδες του Ιωνικού να αγωνίζονται εκτός έδρας με τις ομάδες της ΓΕΑ και του Αιτωλικού. Ο Ιωνικός (Ι) κέρδισε με 3-0 τη ΓΕΑ, αφού πήρε τα δύο πρώτα σετ εύκολα ενώ στο τρίτο σετ οι μικρές αθλήτριες του Ιωνικού (Ι) χαλάρωσαν σε αντίθεση με τις αντίπαλες, οι οποίες ανέβασαν ρυθμό και έτσι το τρίτο σετ έληξε με 20-25. Αντίστοιχα και ο Ιωνικός (ΙΙ) νίκησε στο Αιτωλικό την τοπική ομάδα με 0-3, ενώ σε φιλικό κλίμα διεξήχθη και 4ο σετ για την απόκτηση εμπειριών και από μικρότερες παίκτριες και των δύο συλλόγων.

ΙΩΝΙΚΟΣ(Ι)
ΣΕΤ ΑΓΩΝΑ: Γ.Ε.ΑΓΡΙΝΙΟΥ-Π.Α.Σ.ΙΩΝΙΚΟΣ΄80 (Ι):6-25/7-25/20-25
Γ.Ε.ΑΓΡΙΝΙΟΥ:(ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ Γ.)ΧΡΗΣΤΟΥ Δ.ΔΑΝΙΑ Ε.ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ Ε.ΚΟΜΠΛΙΤΣΗ Ε.ΜΑΝΤΖΑΝΑ Χ.ΖΗΝΕΛΗ Ε.ΤΣΑΒΑΛΙΑ Ε.ΔΙΠΛΑ Ε.ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗ Μ.ΔΙΑΜΑΝΤΗ Β.
Π.Α.Σ.ΙΩΝΙΚΟΣ΄80(Ι):(ΛΟΓΚΙΖΙΔΟΥ-Κ.)ΣΙΑΚΑΒΕΛΛΑ-ΜΙΡΕΝΑ.ΚΟΛΥΔΑ ΣΙΣΣΗ.ΒΔΟΥΚΑΚΗ ΜΑΓΔΑ.ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗ ΕΛΕΝΗ.ΖΗΣΙΜΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ.ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗ ΜΑΡΙΑ.ΚΟΛΥΔΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ:ΣΙΑΔΗΜΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ/ΣΙΑΚΑΒΕΛΛΑΣ ΕΥΘΥΜΗΣ

ΙΩΝΙΚΟΣ(ΙΙ)
ΣΕΤ ΑΓΩΝΑ: Α.Γ.Ο.ΛΙΑΚΑΤΑΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ-Π.Α.Σ.ΙΩΝΙΚΟΣ΄80 (ΙΙ).12-25/13-25/9-25
Α.Γ.Ο.ΛΙΑΚΑΤΑΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ:(ΓΑΛΑΓΑΛΑΣ Ε.)ΧΟΝΔΡΟΓΑΝΝΗ Γ.ΓΑΡΔΕΛΗ Ε.ΓΑΛΑΓΑΛΑ Σ.ΣΚΥΡΛΑ Ε.ΣΟΥΛΗ Μ.ΑΡΒΑΝΙΤΗ Α.ΠΛΕΞΙΔΑ Β.ΜΙΧΑΛΗ Β.ΣΤΑΜΟΥ Σ.ΝΤΑΚΟΥΛΗ Β.ΜΑΡΚΟΥ Φ.ΣΑΜΟΥΡΗ Θ.
Π.Α.Σ.ΙΩΝΙΚΟΣ΄80(ΙΙ):(ΚΙΡΚΙΝΕΖΟΥ-Σ.-ΚΟΡΔΟΣ-Ν.)ΜΗΛΙΩΝΗ-Ε.ΑΝΑΣΤΟΥ-Σ.ΡΟΪΔΟΔΗΜΟΥ-Ν.ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ Ρ.ΚΑΝΑΚΙΔΗ Δ.ΛΙΑΓΚΑ Θ.ΔΙΑΜΑΝΤΗ Δ.ΠΑΛΑΪΝΗ Μ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ:ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΩ/ΣΙΑΚΑΒΕΛΛΑΣ ΕΥΘΥΜΗΣ

Οι αθλήτριες όλων των συλλόγων προετοιμάζονται και για τις αναμετρήσεις της επόμενης Κυριακής με το εξής πρόγραμμα:
Κυριακή 12/3 και ώρα 11:30 στο Αιτωλικό Α.Γ.Ο. Αιτωλικού-Π.Α.Σ.ΙΩΝΙΚΟΣ΄80(Ι) (αλλαγή έδρας και ώρα αγώνα λόγω ωρών γυμναστηρίου)
Κυριακή 12/3 στο Δ.Α.Κ. Αγρίνιου Πανατωλικός Γ.Φ.Σ.-Γ.Ε.Αγρινίου
ΡΕΠΟ:Π.Α.Σ.ΙΩΝΙΚΟΣ΄80 (Ι)