Ισόπαλος ο Παναιτωλικός στα Γιάννενα με παράπονα από τη διαιτησία

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός κόλλησαν στο μηδέν, σε ένα ματς που το πρώτο ημίχρονο μας άφησε την εντύπωση ότι θα δούμε γκολ, καθώς υπήρξαν φάσεις εκατέρωθεν. «Φωνές» για δύο πέναλτι από τους Αγρινιώτες.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς να υπάρξει γκολ, ωστόσο υπήρξαν φάσεις και το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό.Ο ΠΑΣ ήταν αυτός που έδειξε περισσότερη διάθεση να βγει μπροστά και να απειλήσει, έχοντας τον Ζάιρο σε κέφια, μη μπορώντας ωστόσο να φτιάξει μια πραγματικά μεγάλη φάση στην περιοχή του Κυριακίδη. Κόντρα στη ροή του ματς, ο Παναιτωλικός απείλησε πρώτος (σοβαρά) για το 0-1 στο 24’, με τον Μπράβο να βρίσκεται στο έδαφος μετά από μονομαχία με τον Μιχαήλ, την μπάλα να βρίσκει στην πλάτη του έπειτα από το φάουλ του Πάουλο και να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι του Πασχαλάκη!

Αμέσως μετά, ο Κυριακίδης σταμάτησε τον Ζάιρο για να ακολουθήσει ένα δεκάλεπτο φοβερού ρυθμού και από τις δύο ομάδες. Και πάλι ο Κυριακίδης, ήταν αυτός που σταμάτησε τον Μπουκουβάλα στο 32’, με τον ΠΑΣ να βγάζει τώρα πολύ εύκολα φάσεις στα καρέ του Παναιτωλικού, ενώ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έκλεισε… τριάδα, σταματώντας αυτή τη φορά τον Γιάκο στο 36’ μετά από ωραία κάθετη του Ζάιρο. Ο Παναιτωλικός, απάντησε με σουτ του Πάουλο στο 45’, για να μας προσφέρει ο Πασχαλάκης ίσως την απόκρουση της αγωνιστικής και να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος -απροσδόκητα- χωρίς τέρματα.

Το δεύτερο μέρος δεν ήταν τόσο καλό όσο το πρώτο. Τα νεύρα, οι δυνατές μονομαχίες πήραν τη θέση των καθαρών ευκαιριών που είχε το πρώτο 45λεπτο.Στο 49′ ο Παναιτωλικός σκόραρε με τον Ρέι αλλά το γκολ σωστά ακυρώθηκε καθώς είχε προηγηθεί πάσα από τον Μπράβο που ήταν σε θέση οφσάιντ.Όπως και ο Παναιτωλικός έτσι και ο ΠΑΣ σκόραρε στο 73′ αλλά το γκολ δεν μέτρησε. Είχε προηγηθεί φάουλ του Κόντε στον Κυριακίδη. Οι γηπεδούχοι που είχαν την υπεροχή στο δεύτερο μέρος απείλησαν και πάλι στο 84′ όταν ο Ζάιρο με κεφαλιά – πάσα βρήκε τον Πέδρο Κόντε, ο Ισπανός άνοιξε το κοντρόλ κι έχασε την ευκαιρία να απειλήσει τον Κυριακίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Πασχαλάκης, Ζάιρο, Μπέριος, Γιάκος (Κοζορώνης 75′), Ακόστα, Λίλα, Ναδάλες, Μπουκουβάλας (Κούτρης 69′), Κόντε, Τζημόπουλος
Παναιτωλικός (Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκεζ, Ρότσα, Μάκος (Λόπες 46′), Μπράβο, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο (Ρόσα 64′), Ρέι (Μουνιός 82′), Παπαδόπουλος