Ξέχασαν ποιοι είναι οι αποκλειστικά αρμόδιοι

Εκφράστηκαν παράπονα χθες από μερίδα κατοίκων που έδωσαν το παρών στη συνέλευση για την αξιοποίηση του παλιού νοσοκομείου για την απουσία του δημάρχου. Μάλιστα κάποιος πρότεινε η επόμενη συνέλευση να γίνει μπροστά στο δημαρχείο…

Ωστόσο ο διοικητής του νοσοκομείου Δ. Μιχάλης μιλώντας για το τι πρόκειται να γίνει αναφέρθηκε στη συνεργασία με το δήμο Αγρινίου που θα διαθέσει την Τεχνική του Υπηρεσία για να γίνει η μελέτη για την μετατροπή και ανακαίνιση μέρους των εγκαταστάσεων του παλιού νοσοκομείου. Αυτό φαίνεται ότι δεν έληφθη και πολύ σοβαρά υπόψιν από κάποιους εκ των κατοίκων, που συριζογέρνουν τόσο πολύ, που ξέχασαν πως οι αποκλειστικά αρμόδιοι για το θέμα είναι οι άνθρωποι που είχαν ενώπιόν τους, δηλαδή ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ και ο διοικητής του νοσοκομείου, και πως ο δήμος Αγρινίου περιορίζεται εκ των πραγμάτων στο ρόλο να πιέζει για την αξιοποίηση του χώρου και να συνδράμει όπου είναι δυνατόν και όπως συμβαίνει με τις τεχνικές υπηρεσίες.

Παρόλα αυτά ούτε ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ, ούτε ο διοικητής του νοσοκομείου αισθάνθηκαν την ανάγκη να εξηγήσουν αυτό στους κατοίκους και να καλύψουν τον δήμαρχο που συνεργάζεται μαζί τους.