Ήττα για την ομάδα Volley του ΠΑΣ Ιωνικού ‘80 γυναικών

Στην 15η αγωνιστική η ομάδα Volley του Π.Α.Σ. Ιωνικού ‘80 γυναικών υποδέχτηκε τον Α.Σ. Ασκληπιό Τρικάλων.

Με τρακ αρχικά και με έλλειψη αυτοπεποίθησης στη συνέχεια, αλλά και ..έτοιμων λύσεων ηττήθηκε 3-0. Το θετικό του αγώνα εκτός του πρώτου σετ που δεν μπήκε καθόλου στον αγώνα ο Ιωνικός, ήταν πως σε σχέση με το αρκετά καλό σερβίς της ομάδας του Ασκληπιού, πήγε αρκετά καλά η υποδοχή. Η έλλειψη επιθετικών λύσεων και τα νέα λάθη συνοχής που βγήκαν στο παιχνίδι του Ιωνικού οδήγησαν στην ήττα.

Ο προπονητής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετά νέα κορίτσια. Είναι σημαντικό να στηριχθεί με πίστη στο στόχο και ηρεμία η προσπάθεια ανασύστασης της ομάδας. Η προσθήκη νέων κοριτσιών μαζί με τις ήδη υπάρχουσες αθλήτριες, με πολύ δουλειά στο γήπεδο θα πρέπει να δώσει νέο όραμα με διαφορετικό τρόπο λειτουργίας χρησιμοποιώντας την εμπειρία της Α2, για μια ομάδα στηριγμένη στο καλό υλικό και δυναμικό που υπάρχει στην πόλη.

Π.Α.Σ.ΙΩΝΙΚΟΣ΄80:(Κορδός Ν.) Λογκιζίδου Καίτη. Παπανίκου Αρετή. Κιρκινέζου Σόφη. Δημητράντζου Χριστίνα. Βέτσα Ηρώ. Σταμουλακάτου Έφη. Καραντάσιου Νάγια. Σιακαβέλλα Μιρένα. Καλαμπαλίκη Μαρία. Λαγοπάτη Μαρία. Χαϊντίνη Μαρία. Μπαλωμένου Κων/να. Μουρατίδη Ουρανία. Βδουκάκη Μάγδα.
Α.Σ.ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ: (Παναγιάρη Σ.) Γεωργοπούλου Α. Κότσιρα Θ. Χατζηχρηστοδούλου Α. Γιάννη Β. Γάτσα Ε. Τσιούκα Γ. Χύτα Μ. Παπαθεοδώρου Ε. Βράκα Ρ. Αθανασοπούλου Ε. Γεωργίου Μ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ:Φλούδας Μ./Πιτταροκοίλης Γ./Σιακαβέλλας Ε.

Επόμενη Αγωνιστική: Κυριακή 19/03 στης 17:30 Α.Σ.Π.Κόρινθος-Π.Α.Σ.Ιωνικός΄80