Μετρ του rotation στις αντιμισθίες των αντιδημάρχων του ο Παπαναστασίου

Κάτι τέτοια κάνει ο Γιώργος Παπαναστασίου και ακουμπά τις ευαίσθητες χορδές αυτής της στήλης… και κατ΄επέκταση φυσικά χτυπά το μαλακό υπογάστριο ορισμένων…

Προσέξτε το rotation που κάνει στον ορισμό των αντιδημάρχων που δεν δικαιούνται αντιμισθία:
10-9-2014 Ορισμός αντιδημάρχων πρώτος: Οι Αντιδήμαρχοι Γκούντας Χρήστος και Γρίβας Ευθύμιος δεν δικαιούνται αντιμισθίας.
22-6-2016 Ορισμός αντιδημάρχων δεύτερος : Οι Αντιδήμαρχοι Μελιάδης Γεώργιος και Πιστιώλη-Σαλακίδου Όλγα δεν δικαιούνται αντιμισθίας.
15-3-2017 Ορισμός αντιδημάρχων τρίτος: Οι Αντιδήμαρχοι Αδάμης Σπυρίδων, Φαρμάκης Ιωάννης και Καλαντζής Κωνσταντίνος δεν δικαιούνται αντιμισθίας.

Ποιος είσαι δήμαρχε; Ο μετρ του rotation; Ο Ερνέστο Βαλβέρδε; (πρώτο φαβορί για να αναλάβει το καλοκαίρι προπονητής στη Μπαρτσελόνα)

Το σύστημα πάντως που παίζει ο Γ. Παπαναστασίου είναι όταν είσαι νέος στο κουρμπέτι θα πας πρώτα χωρίς αντιμισθία και αναλόγως με την απόδοση θα πάρεις και αντιμισθία στην επόμενη αλλαγή. Αλλά και παλιός να είσαι μπορεί κάποια στιγμή να βρεθείς (αν δεν θες να είσαι εκτός σχήματος) και χωρίς αντιμισθία. Έτσι ο δήμαρχος περνά τα μηνύματά του προς διάφορες κατευθύνσεις.