Πως να συνδυάσετε τα επώνυμα ρούχα της σεζόν όλες τις ώρες της ημέρας

Ανάμεσα στα γυναικεία ρούχα αυτής της σεζόν που κρατούν γερά τα σκήπτρα της μόδας είναι οι midi γυναικείες φούστες, τα παντελόνια μέχρι τον αστράγαλο και τα σακάκια. Οι midi-mini φούστες ξεκινάνε πάντα από το γόνατο με μία vintage προοπτική και έχουν δυνατότητα να φτάσουν μέχρι τον αστράγαλο και το γόνατο. Με τη σωστή επιλογή outfit, μπορείτε να το φορέσετε όποιο ύψος και να έχετε. Το ίδιο ισχύει για τα στενά παντελόνια και για τα σακάκια που είναι η top επιλογή για την άνοιξη.

Γιατί είναι μία κορυφαία επιλογή
Ανάμεσα στα επώνυμα γυναικεία ρούχα που θα βρείτε online η midi φούστα είναι μία κλασική και κομψή επιλογή που εκπέμπει σοβαρότητα και αυστηρότητα, ενώ παράλληλα είναι κομψή και αεράτη.

ρούχα (2)Floral print για κάθε ώρα της ημέρας
Η ανοιξιάτικη διάθεση είναι φανερή από τα λουλούδια που κοσμούν τη φούστα. Η εμπριμέ φούστα Bill Cost ταιριάζει τόσο με ένα απλό t-shirt (δείτε ένα basic κομμάτι) όσο και με ένα λευκό πουκάμισο ποπλίνα για τις ώρες που θα είστε στο γραφείο. Βρείτε την ανοιξιάτικη φούστα με πιέτες και βαμβακερή σύνθεση

Είναι εξίσου εντυπωσιακή τόσο με γοβάκια όσο και με ένα ζευγάρι oxford!

ρούχα (3)Μονόχρωμη φούστα με πιέτες για επίσημες εμφανίσεις
Η Bill Cost φούστα με πιέτες δείχνει υπέροχη με ένα άσπρο πουκάμισο και μπαλαρίνες. Πρόκειται για ένα outfit που μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί ως το βράδυ και να δείχνετε εντυπωσιακές και ιδιαίτερες. Αγοράστε online τη φούστα και το πουκάμισο, με ένα κλικ, πανεύκολα και γρήγορα!

ρούχα (4)Κι άλλα επώνυμα ρούχα που σας γεμίζουν στυλ
Εκτός από φούστες μπορείτε να ακολουθήσετε πιο casual μονοπάτια με ένα βαμβακερό παντελόνι χρωματιστό που ταιριάζει τέλεια με πολλά outfits. Στο online κατάστημα Bill Cost θα βρείτε το παντελόνι σε 6 υπέροχους συνδυασμούς.

ρούχα (1)Αν πάλι είστε λάτρης στο σακάκι, επιλέξτε ένα floral κομμάτι με βάση το σκούρο μπλε, για να ξεχωρίζετε μέσα στο πλήθος. Είναι κοντό και μπορεί να συνδυαστεί τόσο με μία ψηλόμεση φούστα όσο και με ένα παντελόνι ή ζιπ κιλότ.

Για περισσότερες γυναικείες φούστες, επώνυμα ρούχα και χαμηλές τιμές μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Bill Cost.