Ενοικιάσεις αυτοκινήτων με τις καλύτερες προϋποθέσεις

Κανονίζετε να πάτε διακοπές, έχετε βρει έναν απίθανο προορισμό στα μέτρα σας και το μόνο που λείπει είναι το μεταφορικό μέσο; Επιλέξτε ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα από την Drive Hellas, την καλύτερη εταιρεία για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Αθήνα και όλη τη χώρα!

Τι θα βρείτε στην μεγάλη ποικιλία;
Μπορείτε να επιλέξετε από ένα απλό αυτοκίνητο mini κατηγορίας μέχρι 4×4. Επιπλέον μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας σε διάφορες έδρες και να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο μοντέλο που μπορεί να σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Αν οι ανάγκες σας είναι πολύ συγκεκριμένες και ο σκοπός του ταξιδιού σας είναι καθαρά επαγγελματικός, τότε μπορείτε να επιλέξετε αυτοκίνητο με οδηγό ή συγκεκριμένου τύπου ΙΧ για να σας μεταφέρει σε συνέδρια, εκδηλώσεις κ.τ.λ.

Προνόμια που θα βρείτε στην Drive Hellas
Οι χαμηλές τιμές που θα βρείτε και οι προσφορές που ισχύουν, σας δίνουν τη δυνατότητα να βρείτε το αυτοκίνητο που χρειάζεστε και να το κρατήσετε περισσότερες μέρες απ’ όσο φανταζόσασταν σε προνομιακές τιμές. Επίσης σε χαμηλή τιμολογιακή πολιτική, μπορείτε να βρείτε και extra προνόμια όπως gps, κάθισμα αυτοκινήτου, σχάρες και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.

Συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε

  • Προσπαθήστε να είστε ακριβείς στον χρόνο παράδοσης, καθώς πάντα μπορεί να υπάρχουν extra χρεώσεις σε περίπτωση που δεν τηρούνται οι συμφωνίες.
  • Πάντα να ελέγχετε το ωράριο λειτουργίας των γραφείων που συνεργάζεστε για να γνωρίζετε τις ώρες που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους.
  • Ασφαλίστε το αυτοκίνητό σας για να μπορείτε να είστε καλυμμένοι σε οτιδήποτε προκύψει στον δρόμο. Πάντα τα παραπάνω χρήματα της ασφάλειας αξίζουν.
  • Αν κάνετε την κράτησή σας online, τυπώστε την για να την υπογράψετε στο γραφείο ενοικίασης.

Για να ξεκινήστε την εύρεση του αυτοκινήτου, επιλέξετε τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων Drive Hellas, μπαίνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα από εδώ  και βρίσκοντας για τις ημερομηνίες που θέλετε όλα τα διαθέσιμα αυτοκίνητα. Βασικές έδρες της εταιρείας είναι η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.