Νίκησε την Βέροια και τους ψιθύρους ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός νίκησε με 1-0 την Βέροια (γκολ ο Ρόσα) κι απέδειξε ότι μένει μακριά από… σενάρια και ψιθύρους!

Τα “καναρίνια” ξεκίνησαν δυναμικά και δημιούργησαν 3 ευκαιρίες για γκολ πριν καν συμπληρωθούν δέκα λεπτά στο παιχνίδι, με τον Ρότσα και τον Ρόσα να απειλούν τον Καντιμοίρη και τον πορτιέρε της Βέροια να αντιστέκεται, μέχρι το 16ο λεπτό. Σε εκείνο το σημείο ο 23χρονος Βραζιλιάνος (Φάρλεϊ Ρόσα), με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ με ένα υπέροχο τέρμα που θα είναι σίγουρα στα υποψήφια για γκολ της αγωνιστικής.

Το 1-0 των γηπεδούχων δεν ξύπνησε τη Βέροια που συνέχισε να έχει ρόλο κομπάρσου στο παιχνίδι, την ώρα που ο Παναιτωλικός κράτησε τον καλό ρυθμό που είχε από το πρώτο λεπτό και έφτασε με αξιώσεις 2-3 φορές κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα αλλά ο Λόπες δεν ήταν εύστοχος με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε με το 1-0 στα αποδυτήρια και την Βέροια να αισθάνεται τυχερή που ήταν θεωρητικά ακόμα μέσα στο παιχνίδι αν και η εικόνα της δεν έδινε ελπίδες για κάτι καλύτερο.

Στο δεύτερο μισό η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε σχετικά, καθώς η Βέροια καλούνταν να βγει από το καβούκι της και να παίξει φουλ επίθεση. Με τον Καπετάνο προσπάθησε να φανεί απειλητική, χωρίς όμως τελικά να «γυρίσει» το ματς. Μάλιστα ο Καντιμοίρης σε αυτό το διάστημα έκανε μία εξαιρετική επέμβαση σε κεφαλιά του Μουνιός.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Κούσας, Χαντάκιας, Μύγας, Ρότσα, Μπράβο, Παπάζογλου (71′ Κουτρομάνος), Ρόσα, Ρέι (62′ Μουνιός), Λόπες, Μαρκόβσκι (69′ Παπαδόπουλος).

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Καλί, Αντονιάν, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Σουλέ (53′ Λινάρδος), Τομάς, Κάλβο (78′ Παπαδόπουλος), Σαρπόνγκ, Καπετάνος, Στόιτσεφ (67′ Μίλιεβιτς).