“Η Καλύτερη Στιγμή τους” και οι “Μαχητές των δρόμων 8” στον Άνεσις

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος ΄΄ΑΝΕΣΙΣ΄΄ από την Πέμπτη 20 Απριλίου θα προβάλει τις ταινίες:

Η Καλύτερη Στιγμή τους
Their Finest

Ώρα προβολής 9:30 μ.μ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Στο Λονδίνο του 1940 η νεαρή Κάτριν προσλαμβάνεται από σύμπτωση ως σεναριογράφος μιας πατριωτικής ταινίας που ετοιμάζει το υπουργείο Πληροφοριών. Καθώς ξεκινάει να γράψει μια αληθινή ιστορία γυναικείου ηρωισμού, καταλαβαίνει γρήγορα πως ο μύθος είναι πάντα γοητευτικότερος από τα γεγονότα.
Σκηνοθεσία Λόνε Σέρφινγκ
με τους: Τζέμα Άρτερτον, Σαμ Κλάφλιν, Μπιλ Νάι, Τζακ Χιούστον

Μαχητές των δρόμων 8 (The Fate of the Furious)
Ώρα προβολής 7:00 μ.μ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Στην όγδοη ταινία της πολύ πετυχημένης σειράς ταινιών Fast & Furious η παρέα, μετά το γάμο του Ντομ (Βιν Ντίζελ) και της Λέτι (Μισέλ Ροντρίγκεζ) και την αποχώρηση από την ενεργό δράση του Μπράιαν (Πολ Γουόκερ) και της Μία (Τζορντάνα Μπρούστερ), προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Όταν, όμως, η Σίφερ (Σαρλίζ Θερόν), μια μυστηριώδης γυναίκα, σαγηνεύει τον Ντομ και τον παρασύρει στον κόσμο του εγκλήματος, εκείνος προδίδει τα κοντινά του πρόσωπα, η οικογένεια διαλύεται και η ομάδα (με επικεφαλής τον Χομπς (Ντουέιν Τζόνσον) που για χάρη του Ντομ πέρασε στην παρανομία) μπλέκει σε επικίνδυνες περιπέτειες στην πρώτη ταινία της τελευταίας τριλογίας της σειράς.
Σκηνοθεσία: Φ. Γκάρι Γκρέι
Πρωταγωνιστούν: Βιν Ντίζελ, Ντουέιν Τζόνσον, Τζέισον Στέιθαμ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Σαρλίζ Θίρον, Τζορντάνα Μπριούστερ, Έλεν Μίρεν, Σκοτ Ίστγουντ, Κερτ Ράσελ, Τάιριζ Γκίμπσον, Κρις «Λούκαντρις» Μπρίτζες

Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό
Smurfs: The Lost Village

ΠΕΜΠΤΗ 20 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Ώρα προβολής 5:00 μ.μ
Η ανακάλυψη ενός διαφορετικού Στρουμφ οδηγεί τη Στρουμφίτα με την παρέα της στην αναζήτηση του χαμένου του χωριού πριν από τις αρπακτικές διαθέσεις Δρακουμέλ.
ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ