Επικίνδυνες καταστάσεις στην παιδική χαρά στα παλιά σφαγεία [pics]

Η παιδική χαρά στο χώρο των παλιών σφαγείων είναι η τελευταία που κατασκευάστηκε στο Αγρίνιο και θεωρείται η πιο σύγχρονη, ενώ είναι μια από τις μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού που είναι πιστοποιημένες.

Όμως η εικόνα που παρουσιάζει πλέον η παιδική χαρά καθιστά όλα αυτά παρελθόν… Η εικόνα μιας ξύλινης εξέδρας που πάνω της κινούνται μικρά παιδιά να συγκρατείται από μια… κορδέλα (!!!) είναι το κερασάκι στην τούρτα της εγκατάλειψης και της εικόνας των ξεχαρβαλωμένων παιχνιδιών, τα περισσότερα από τα οποία είναι πλέον επικίνδυνα για τα παιδιά. Και βέβαια εύκολα θα επικαλεστεί κανείς την έλλειψη χρημάτων για το γεγονός ότι δεν αποκαθίστανται άμεσα οι φθορές, τουλάχιστον όμως θα πρέπει για να αποφευχθεί κάποιο ατύχημα, μέχρι να αντικατασταθούν τα όργανα της παιδικής χαράς, τα επικίνδυνα όργανα να απομακρύνονται. Δυστυχώς όμως στην παιδική χαρά στα παλιά σφαγεία ούτε αυτό έχει συμβεί…

“Μπας και συγκινηθούν οι του Δήμου” σημείωσε αναγνώστης του ΑγρίνιoCulture.gr στις φωτογραφίες που μοιράστηκε μαζί μας. Μπας και συγκινηθούν επιτέλους!

View post on imgur.com