Πάει για Χαντάκια ο Παναθηναϊκός!

Ψηλά στην ελληνική λίστα των «πρασίνων» ο νεαρός στόπερ του Παναιτωλικού

Μπορεί στον Παναθηναϊκό το τάιμινγκ που διανύουμε να μην αποτελούν προτεραιότητα οι μεταγραφικές υποθέσεις, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι «πράσινοι» δεν έχουν σχηματίσει ήδη την short list βάσει της οποίας θα κινηθούν στο παζάρι του καλοκαιριού.Μάλιστα για Ελληνες παίκτες τους οποίους έχουν μέσα στα πόδια τους, έχουν ήδη καταλήξει σχετικά με το ποιους εξ αυτών θα ήθελαν να φέρουν στο Κορωπί και να ντύσουν στα «πράσινα».

ΧΑΝΤΑΚΙΑΣΚι ένας εξ αυτών, είναι και ο Δημήτρης Χαντάκιας. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί ένα απ΄τα εκλεκτά μέλη της next generation του Παναιτωλικού. Αφού έπαιξε στην Κ20 κι αφού έκανε το… αγροτικό του στην Football League και τον Φωκικό με την μορφή δανεισμού, ξεκίνησε τα δύο τελευταία χρόνια να παίρνει χρόνο συμμετοχής με την ομάδα του Αγρινίου.

Την περασμένη σεζόν είχε 10 συμμετοχές, ενώ την τρέχουσα περίοδο το κοντέρ γράφει 20 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο άλλοτε τεχνικός των «καναρινιών» Γιάννης Ματζουράκης (και παραδοσιακός ανιχνευτής ταλέντων) είχε να λέει τα καλύτερα για λογαριασμό του επί των ημερών του «Ρουμάνου» στον πάγκο του Παναιτωλικού. Παρεμπιπτόντως στο παρελθόν είχε κυκλοφορήσει πως όταν ο Πανιώνιος παραχώρησε στον ΠΑΟΚ τον Χατζηισαϊα οι Νεοσμυρνιώτες επιχείρησαν να πάρουν τον Χαντάκια απ΄τον Παναιτωλικό.

Μια φορά και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ», ο εν λόγω ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην εγχώρια μεταγραφική ατζέντα των «πρασίνων» εν όψει καλοκαιριού. Σε κάθε περίπτωση πάντως στο Αγρίνιο έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο, δεδομένου πως το συμβόλαιο του Χαντάκια λήγει το καλοκαίρι του ΄18. Κάτι που ασφαλώς κάνει ήρεμο τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Φώτη Κωστούλα, ο οποίος δεν έχει κανέναν λόγο να μην θέλει να προσθέσει έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των…περήφανων πωλήσεων των τελευταίων ετών.

πηγή: marca-sl.gr