Με επιτυχία η 2η Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών στο Αγρίνιο

Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης Αγρινίου –Θέρμου και το Μουσικό Σύλλογο Αγρινίου «ΟΡΦΕΥΣ», διοργάνωσαν με επιτυχία, τη 2η Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Απριλίου, στο Μουσικό σχολείο Αγρινίου, με θέμα «Ξενιτιά-προσφυγιά: Η μουσική μας ενώνει».
χορωδία 2Τα σχολεία που συμμετείχαν είναι:
– Συμβολικά 1ο Νηπιαγωγείο Παναιτωλίου
– 4ο Δημ. Σχ. Αγρινίου (δ/ντής Λιάτσος Κων/νος, μουσικός Κουτσογιάννη Κων/να)
– Δημ. Σχ. Δοκιμίου (δ/ντής Κόκκοτος Βασ, μουσικός Βαγγέλη Ελένη)
– 2ο Δημ. Σχ. Θεστιέων (δ/ντρια Σκανδάλου Αικ., μουσικός Δημητρακόπουλος Θωμάς)
– Δημ. Σχ. Λεπενούς (Δ/ντής Χουλιάρας Δημ., μουσικός Παπαχρυσάνθου Μικαέλλα )
– 1ο Δημ. Σχ. Παναιτωλίου (δ/ντής Τσέπας Σταύρος , εκπ/κός Ψειμάδα Αθηνά)
– 2ο Δημ. Σχ. Παναιτωλίου (δ/ντρια Παληογιάννη Σοφία, μουσικός Δημητρακόπουλος Θωμάς)
– Δημ. Σχ. Παντάνασσας (δ/ντής Γρίβας Κων/νος, μουσικός Μίκροβας Γιάννης, εκπ/κός Ζαχαράκη Καλλιόπη)

Τιμητική συμμετοχή είχε η παιδική χορωδία της Ένωσης Γυναικών Παναιτωλίου «Η ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ» (μουσικός Κανιούρη Βιβή), και ο Μουσικός Σύλλογος Αγρινίου «ΟΡΦΕΥΣ» (μαέστρος Βαλεντίν Στεφάνωφ –πιάνο Κων/να Κουτσογιάννη).
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και συμμετείχαν στην απονομή των αναμνηστικών στα σχολεία, τους εκπαιδευτικούς και στα παιδιά, ο αντιδήμαρχος κ. Αδάμης Σπύρος, ο Δημοτ. Σύμβουλος – μέλος της σχολικής επιτροπής του Δήμου Αγρινίου κ. Καμμένος Σταύρος, ο πρόεδρος του συλλόγου εκπ/ών Α/θμιας Εκπ/σης Αγρινίου-Θέρμου κ. Παπαχρήστος Ηλίας, ο πρόεδρος του Συλλόγου ΟΡΦΕΑ κ. Γαμβρούλης Θέμης, η εκπρόσωπος του Δικτύου Στήριξης Μαθητών Αγρινίου κ. Ειρήνη Μακρυπούλια, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Α΄θμιας εκπ/σης κυρίες: Νατάσσα Κοντοκώστα και Νατάσσα Σωτηροπούλου και πολλοί Δ/ντές και εκπ/κοί των σχολείων της περιοχής μας.
Ευχαριστούμε :
– Παιδιά, γονείς, Δ/ντές και υπεύθυνους εκ/κούς των χορωδιών, για τη συμμετοχή τους
– Το σύλλογο εκ/κών Α/θμιας εκπ/σης Αγρινίου- Θέρμου και το μουσικό σύλλογο Αγρινίου «ΟΡΦΕΥΣ» για τη συνδιοργάνωση και τη συμμετοχή τους
– Την Ένωση Γυναικών Παναιτωλίου για τη σημαντική βοήθεια και την τιμητική συμμετοχή της παιδικής τους χορωδίας στην εκδήλωση
– Τον κ. Γιάννη Νικολαϊδη, για την επιμέλεια αφίσας, προγράμματος και βίντεο της εκδήλωσης