Νέο ΔΣ στα νοσοκομεία Αγρινίου – Μεσολογγίου – Και επισήμως η αποπομπή Καμμένου

Στην ανασυγκρότηση του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας προχώρησε το Υπουργείο Υγείας. Η σχετική απόφαση πάρθηκε στις 8/5 αλλά δημοσιεύτηκε χθες στη “Διαύγεια” και αναμένεται να δημοσιευτεί στο ΦΕΚ, ενώ πιθανότατα το νέο ΔΣ θα συνεδριάσει προς τα τέλη της εβδομάδας. Οι αλλαγές που ξεχωρίζουν είναι η αντικατάσταση του Στ. Καμμένου από τον Τριαντάφυλλο Μέντζο και η συμμετοχή του νέου αιρετού εκπροσώπου των εργαζομένων στο ΔΣ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη αλλαγή έγινε γνωστή πριν από λίγες μέρες από τον ίδιο τον αποπεμφθέντα Στ. Καμμένο.
Επίσης στο νέο ΔΣ ο Π. Παπαδόπουλος θα συμμετέχει ως Αντιπρόεδρος του οργάνου μετά τον διορισμό του στη θέση του διοικητή στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, ενώ τη θέση του ως μέλος στο ΔΣ καταλαμβάνει ο αναπληρωτής του Παντελής Σκαρμούτσος.

Αναλυτικά το νέο ΔΣ:
1. ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Διοικητής στο Γ.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ως Πρόεδρος.
2. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Αναπληρωτής Διοικητής στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ως Αντιπρόεδρος.
3. ΜΕΝΤΖΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ, Δικηγόρος, με αναπληρωτή τον ΑΣΗΜΑΚΗ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ, Δικηγόρο.
4. ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, Οικονομολόγος, με αναπληρώτριά του την ΝΤΡΕΛΙΑ ΟΛΓΑ, Εκπαιδευτικό.
5. ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, Ιατρός – Γενικός Χειρουργός, με αναπληρώτριά του την ΜΑΤΣΙΓΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, Καθηγήτρια.
6. ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Επιμελητής Α΄ Νευροχειρουργικής, ως εκπρόσωπος των ιατρών και των ειδικευομένων
ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρωτή του τον ΣΕΛΙΜΑ ΙΩΑΝΝΗ, Δ/ντή Ιατρικής Βιοπαθολογίας, ομοίως,
που υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας.
7. ΝΤΑΣΚΑΡΗ – ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗ ΕΙΡΗΝΗ, ως εκπρόσωπος του λοιπού, πλην ιατρών Ε.Σ.Υ. προσωπικού του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή της τον ΜΕΡΜΙΓΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟ, ομοίως, ως εκπρόσωπος του λοιπού, πλην ιατρών Ε.Σ.Υ. προσωπικού του Νοσοκομείου.
8. ΣΟΥΚΗ ΕΛΕΝΗ, Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, με αναπληρωτή της τον ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ ΘΕΟΔΩΡΟ, Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου του ιδίου Νοσοκομείου.
9. ΠΑΤΣΙΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Διοικητικής – Οικονομικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, με αναπληρώτριά του την ΚΟΣΜΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του ιδίου Νοσοκομείου.
Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής.