Ανανεώσεις και αποχωρήσεις επί τάπητος στον Παναιτωλικό

ΠαπαδόπουλοςΑποχωρεί ο Παπαδόπουλος – Τι γίνεται με τους άλλους ελεύθερους
Σταδιακά θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν στον Παναιτωλικό τα «μέτωπα» των παικτών που μένουν ελεύθεροι, όπου όσο περνά ο καιρός το τοπίο γίνεται όλο και πιο… καθαρό.

*Μέχρι σήμερα τα «σίγουρα» ήταν η παραμονή των Κυριακίδη, Μάρκος Πάουλο και η αποχώρηση των Μουνιός, Μάκου.
*Πλέον στο «φεύγουν» είναι και ο Παπαδόπουλος. Ο έμπειρος φορ βοήθησε αρκετά τους λίγους μήνες που έμεινε στο Αγρίνιο, αλλά με δεδομένα ότι θα αποκτηθεί ένας στράικερ και ότι υπάρχει και ο Μαρκόβσκι, δεν θα συνεχίσει στα «καναρίνια». Που αναμένεται να επενδύσουν και σε έναν πιτσιρικά, ώστε να συμπληρώσει τις θέσεις των στράικερ.

*Στην τριάδα των πορτιέρο ίσως υπάρξουν ριζικές αλλαγές. Ο Καβουσάκης που αποκτήθηκε τον Γενάρη και ο Κολοβούρης που είναι από καιρό στην ομάδα δεν έπαιξαν φέτος ούτε λεπτό και δεν αποκλείεται αμφότεροι να αποχωρήσουν. Και αυτό γιατί όλα δείχνουν πως θα «ανέβει» ένας από την Κ-20 και κατά πάσα πιθανότητα θα αποκτηθεί κάποιος πιο «έτοιμος» για back up του Κυριακίδη.

Παπάζογλου*Με τον Παπάζογλου έγινε η πρώτη κουβέντα, υπάρχει εκατέρωθεν καλή διάθεση και είναι πιθανό άμεσα να υπάρξουν – θετικές – εξελίξεις. Ο 27χρονος αμυντικός μετά τον τραυματισμό του έχει επανέλθει πλήρως και δείχνει σε θέση να προσφέρει πολλά.

*Ο Κουτρομάνος είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας και η πολύχρονη προσφορά του θα μπει στην «ζυγαριά». Αλλά ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια ουσιαστική συζήτηση.

*Ο Κούσας είναι η «σημαία» του Παναιτωλικού, αρχηγός για χρόνια και εκείνος που έμεινε στην ομάδα στα εύκολα και τα δύσκολα. Η περίπτωσή του είναι ιδιάζουσα και τα «καναρίνια» έχουν αποδείξει πως ξέρουν να τιμούν όσους «ματώνουν» την φανέλα. Αλλωστε μιλάμε για έναν παίκτη που πέρσι έπαιξε στα 29 από τα 30 ματς πρωταθλήματος και συγκαταλέγεται στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων. Θα γίνει συζήτηση μαζί του.

πηγή : gazzetta.gr